Θοδωρής Αθερίδης: Η επιτυχία σε μένα ήρθε στα 35 μου, ήμουν πολύ ισορροπημένος

11:38 - 08/06/2022

«Τη Δήμητρα τη βρήκα στο “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” έτοιμη, κατεστραμμένη», λέει ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παράσταση “Τι ζούμε ρε” στο θέατρο Άλσος, αλλά και για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. «Θα δούμε να περνάει από μπροστά μας ότι έχουμε ζήσει τα ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Η επιτυχία σε μένα ήρθε στα 35 μου, ήμουν πολύ ισορροπημένος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης: «Η επιτυχία σε μένα ήρθε στα 35 μου, ήμουν πολύ ισορροπημένος»

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση “Τι ζούμε ρε” στο θέατρο Άλσος, αλλά και για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σουηδία: Σκότωσε πασίγνωστο ράπερ και ανέβασε το βίντεο της δολοφονίας στα social media

Άννα Σταματιάδου: «Η Μάρα Ζαχαρέα είναι αυστηρή, δύσκολη στη δουλειά της, αντικειμενική και πολύ δίκαιη»

Hellenic Cables: Υπέγραψε συμφωνία με την RTE για το έργο Bretagne Sud

Εξάρχεια: «Από το χτύπημα φαινόταν το εσωτερικό του κεφαλιού της 29χρονης» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Θεσσαλονίκη: Τοποθετήθηκαν τα προσθετικά μέλη στον Ήφαιστο, τον γάτο που ασυνείδητος του έκοψε τα πόδια

Φοντάν σοκολάτας: πλούσια γεύση με απλά υλικά και ελάχιστη προσπάθεια