Γιώργος Μαργαρίτης: Έχω παίξει και 50.000 τη ζαριά όταν ήμουν εθισμένος στον τζόγο

04:40 - 08/06/2022

Το όνομά του έγινε συνώνυμο του λαϊκού τραγουδιού αλλά και του – καλώς εννοούμενου – «μάγκα» ενώ έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι τόσο με τη βαριά χροιά του όσο και με τις απρόσμενες συνεργασίες του και το «φλερτ» του με τη ροκ μουσική. Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο το βράδυ της Τρίτης (7/6). Αναφέρθηκε στη νέα του δισκογραφική δουλειά «Εδώ τα καλά τραγούδια», για το πώς προέκυψε η συνεργασία του με τον Φοίβο Δεληβοριά, αλλά και στον εθισμό του στον τζόγο και στο αλκοόλ και άλλες προσωπικές ιστορίες από την πολυετή πορεία του στο ελληνικό τραγούδι. «Δέκα χρόνια ήμουν με τον τζόγο. Τότε το

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μαργαρίτης: «Έχω παίξει και 50.000 τη ζαριά όταν ήμουν εθισμένος στον τζόγο»

Τι είπε ο τραγουδιστής για την καριέρα του, τη νέα του δισκογραφική δουλειά αλλά και τη σχέση του με τις γυναίκες

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Μαργαρίτης: Έχω παίξει και 50.000 τη ζαριά

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Μαργαρίτης: «Έχω παίξει και 50.000 τη ζαριά…»

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Μαργαρίτης: «Έχω παίξει και 50.000 τη ζαριά…»

Διαβάστε το στο tovima

Μαργαρίτης για γυναίκες και τζόγο: Αυτές κάνουν κουμάντο - Έχω παίξει και 50.000 τη ζαριά όταν ήμουν εθισμένος

Ο Γιώργος Μαργαρίτης δεν απέφυγε να μιλήσει – το έχει κάνει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις του – για τον εθισμό του στον τζόγο, αποκαλύπτοντας ότι ήταν «κολλημένος» για περίπου δέκα χρόνια

Διαβάστε το στο Skai.gr

Γιώργος Μαργαρίτης: "Δέκα χρόνια ήμουν με τον τζόγο"

"Έρχονταν κι ηθοποιοί και ρίχναμε 50.000 τη ζαριά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 26/11/2024

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση στον Ωρωπό

Χειροπέδες σε τρεις ανηλίκους στην Παλλήνη για ληστεία

Το συγκινητικό αντίο της Ρούλας Κορομηλά στη Βέφα Αλεξιάδου

Φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα της Λήμνου – Στο νοσοκομείο άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του

Η κίνηση Ηλιόπουλου έξω από Καραϊσκάκη – «Διώχνει» 11αδάτο της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι!