Γιώργος Χειμωνέτος: Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μού είπε να βάψουμε τον τοίχο, μου έγραφαν συνθήματα οι θαυμάστριες

22:34 - 07/06/2022

“Εκείνη την εποχή των 90s που ζήσαμε, που ήμουν με την Ρούλα Κορομηλά στο «Μπράβο Ρούλα», πήρε άλλη ομορφιά το πράγμα” σημείωσε ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για την πατρότητα και τις εκφράσεις θαυμασμού που έζησε σε όλη την πορεία του. «Είμαι φουλ έξτρα μπαμπάς! Ταϊζω, ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μού είπε να βάψουμε τον τοίχο, μου έγραφαν συνθήματα οι θαυμάστριες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τάκης Θεοδωρικάκος για ακρίβεια και Black Friday: Δέκα χιλιάδες έλεγχοι – Είμαστε με την κοινωνία, δεν χαριζόμαστε σε κανέναν

Champions League live: «Περίπατος» η Ατλέτικο Μαδρίτης στην Πράγα - Δυο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά η Μίλαν

Ο λόγος που ο Diddy σύγκρινε τον εαυτό του με τον Ντόναλντ Τραμπ στο νέο αίτημα εγγύησής του

Έρχονται 11.000 απολύσεις στο γερμανικό γίγαντα παραγωγής χάλυβα Thyssen – Krupp

Επεισόδια στα Τίρανα σε διαδήλωση κατά του Ράμα - «Να φύγει το διεφθαρμένο καθεστώς»

Πετρέλαιο: Μικρές πιθανότητες ο ΟΠΕΚ να αυξήσει την παραγωγή