Κουρτζίδης για Τράγκα: Μου έκανε εντύπωση πως η έδρα του κόμματος ήταν στη βίλα του στην Εκάλη
21:14 - 07/06/2022
«Μου είπε πως έφτιαξε μια 'μαγιά' περίπου 20 εκατ. από την πώληση του καναλιού 10 το 2015» - Αναφορές του πρώην στενού συνεργάτη τοπυ Τράγκα για διαπλοκή και συγκάλυψη και οι αναφορές του σε συνεργάτες του εκλιπόντος στο εξωτερικό
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάρις Κουρτζίδης: Η έδρα του κόμματος του Γιώργου Τράγκα ήταν στη βίλα του στην Εκάλη
Ο πρώην στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, μίλησε σχετικά με την υπόθεση της κληρονομιάς του δημοσιογράφου και μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι του είχε κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι η έδρα του κόμματος που δημιούργησε ο πρώτος, βρισκόταν σε βίλα που διατηρούσε στην Εκάλη. «Μου έκανε εντύπωση ότι η έδρα του κόμματος ήταν στην Εκάλη. Όταν έγινα νόμιμος εκπρόσωπος του κόμματος κι είχα το δικαίωμα να δω πού είναι η πραγματική έδρα του κινήματος, εξεπλάγην όταν είδα ότι ήταν η κατοικία του. Είχα πάρει εγγυήσεις από την πρώτη ημέρα ότι εάν ο ίδιος επικαλεστεί ότι παθαίνει κάτι, εγώ συνεχίζω. Είχαμε πει ότι ήμουν φυσικός διάδοχος του κινήματος», είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr