Για… μερακλήδες: Παγωτό «τζατζίκι», «μαγειρίτσα», «χταπόδι ουζάκι» και άλλες extreme γεύσεις
17:28 - 07/06/2022
Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το “τζατζίκι” και τη “φέτα με σουσάμι και μέλι”Ένας ευφάνταστος ιδιοκτήτης παγωτατζίδικου στη Θεσσαλονίκη, ο Αβράαμ Παπαδόπουλος προσελκύει καθημερινά δεκάδες πελάτες στο κατάστημά του, χάρη στις ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού που έχει δημιουργήσει.
Επιλογές όπως τζατζίκι, πικάντικο μπουγιουρντί και… χταπόδι ουζάκι, βάζουν δύσκολα στους απαιτητικούς ουρανίσκους που επιθυμούν γεύσεις παγωτού πέρα από τα συνηθισμένα.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαδόπουλος για το πώς συνδυάζει την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με το παγωτό, ανέφερε ότι ξεκίνησε αρχικά να φτιάχνει κλασικές γεύσεις.
Οι top προτιμήσεις
«Κάναμε το τζατζίκι αρχικά και είδαμε ότι είχε ανταπόκριση και έτσι σιγά
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr