Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν ήξερα ότι έχω μια τέτοια δύναμη μέσα μου»

16:08 - 07/06/2022

Την Έρρικα Πρεζεράκου φιλοξένησε στο πλατό της μεσημεριανής της εκπομπή η Μάριον Μιχελιδάκη την Τρίτη στο OPEN. Μέσα σε όλα, η […] The post Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν ήξερα ότι έχω μια τέτοια δύναμη μέσα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν ήξερα ότι έχω τέτοια δύναμη μέσα μου»

Η γνωστή αθλήτρια μίλησε για τα δυσάρεστα βιώματα που σημάδεψαν τη ζωή της και τη δύναμη που δεν ήξερε ότι έχει μέσα της για να τα αντιμετωπίσει - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε: Δεν ήξερα ότι έχω τέτοια δύναμη μέσα μου

Οι εμπειρίες αυτές της έμαθαν ότι δεν έχει σημασία η πρόκληση αυτή καθαυτή αλλά ο τρόπος που θα τη διαχειριστεί κανείς.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Έρρικα Πρεζεράκου: Δεν ήξερα ότι έχω μια τέτοια δύναμη μέσα μου

“Εύχομαι βέβαια να μην το ανακαλύψετε με τους τρόπους που το έχω ανακαλύψει εγώ αλλά να πιστέψουμε σε αυτό” δήλωσε η Έρρικα Πρεζεράκου. Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον” ήταν καλεσμένη και μίλησε τόσο για την απώλεια της ανιψιάς της όσο και το δικό της ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, η  Έρρικα Πρεζεράκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω ... Περισσότερα To άρθρο Έρρικα Πρεζεράκου: Δεν ήξερα ότι έχω μια τέτοια δύναμη μέσα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Έρρικα Πρεζεράκου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βρέθηκαν στο δρόμο της, τόσο με την απώλεια της ανιψιάς της όσο και με το δικό της ατύχημα, καθώς και στον τρόπο με τις οποίες τις αντιμετώπισε.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έρρικα Πρεζεράκου για τις δυσκολίες: «Δεν ήξερα ότι έχω μια τέτοια δύναμη μέσα μου»

Η Έρρικα Πρεζεράκου ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» και μίλησε για όλα To άρθρο Έρρικα Πρεζεράκου για τις δυσκολίες: «Δεν ήξερα ότι έχω μια τέτοια δύναμη μέσα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

"Εύχομαι βέβαια να μην το ανακαλύψετε με τους τρόπους που το έχω ανακαλύψει εγώ αλλά να πιστέψουμε σε αυτό" ομολόγησε η Έρρικα Πρεζεράκου. Το άρθρο Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν ήξερα ότι έχω μια τέτοια δύναμη μέσα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν ήξερα ότι έχω μια τέτοια δύναμη μέσα μου – Το κατάλαβα όταν συνέβησαν άσχημα πράγματα»

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε την Τρίτη (7/6) στη Μάριον Μιχελιδάκη και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» για το πώς έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έτυχαν στη ζωή της, όπως το ατύχημα στο χέρι που είχε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών της διακοπών στην Κύθνο, αλλά και την απώλεια της ανιψιάς της. «Νιώθω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»