Τζώρτζια Κεφαλά: Στην αρχή της καριέρας μου, ακουγόμουν σαν να βγαίνω από τα έγκατα της κόλασης
14:40 - 07/06/2022
Η Τζώρτζια Κεφαλά των «Μπλε» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στο τραγούδι, αλλά και για το πώς αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Η Τζώρτζια Κεφαλά, η κατά κόσμον Τζώρτζια των «Μπλε», μίλησε για τις πρώτες της εμφανίσεις τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας πως η φωνή της δεν της άρεσε! «Στις ερασιτεχνικές ... Περισσότερα
To άρθρο Τζώρτζια Κεφαλά: Στην αρχή της καριέρας μου, ακουγόμουν σαν να βγαίνω από τα έγκατα της κόλασης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζώρτζια Κεφαλά: «Η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως»
«Φοβήθηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τη Θεοδοσία Τσάτσου, άνοιξε ένα δρόμο στον τρόπο που τραγουδιόταν η ποπ ροκ μέχρι εκείνη τη στιγμή», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤζώρτζια Κεφαλά: Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως
H Τζώρτζια των «Μπλε», μίλησε για τις πρώτες της μουσικές εμφανίσεις και τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας πως η φωνή της δεν της άρεσε.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤζώρτζια Κεφαλά: «Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως»
Η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στο τραγούδι, αλλά και για το πώς αποφάσισε να […]
The post Τζώρτζια Κεφαλά: «Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤζώρτζια Κεφαλά: «Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως»
Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζώρτζια Κεφαλά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της
To άρθρο Τζώρτζια Κεφαλά: «Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr