Τζώρτζια Κεφαλά: Στην αρχή της καριέρας μου, ακουγόμουν σαν να βγαίνω από τα έγκατα της κόλασης

14:40 - 07/06/2022

Η Τζώρτζια Κεφαλά των «Μπλε» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στο τραγούδι, αλλά και για το πώς αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Η Τζώρτζια Κεφαλά, η κατά κόσμον Τζώρτζια των «Μπλε», μίλησε για τις πρώτες της εμφανίσεις τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας πως η φωνή της δεν της άρεσε! «Στις ερασιτεχνικές ... Περισσότερα To άρθρο Τζώρτζια Κεφαλά: Στην αρχή της καριέρας μου, ακουγόμουν σαν να βγαίνω από τα έγκατα της κόλασης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζώρτζια Κεφαλά: «Η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως»

«Φοβήθηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τη Θεοδοσία Τσάτσου, άνοιξε ένα δρόμο στον τρόπο που τραγουδιόταν η ποπ ροκ μέχρι εκείνη τη στιγμή», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τζώρτζια Κεφαλά: Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως

H Τζώρτζια των «Μπλε», μίλησε για τις πρώτες της μουσικές εμφανίσεις και τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας πως η φωνή της δεν της άρεσε.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζώρτζια Κεφαλά: «Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως»

Η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στο τραγούδι, αλλά και για το πώς αποφάσισε να […] The post Τζώρτζια Κεφαλά: «Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τζώρτζια Κεφαλά: «Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζώρτζια Κεφαλά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της To άρθρο Τζώρτζια Κεφαλά: «Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νέο όργιο παρανομίας αποκάλυψαν οι ελεγκτές στη Μύκονο: Παράνομες πισίνες, κτίσματα, ιδιωτικές παραλίες και υπόγεια που έγιναν ισόγεια

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Χαμενεΐ για τα πυρηνικά του Ιράν – «Δεν διαπραγματευόμαστε με εκφοβισμούς κι απειλές» λέει η Τεχεράνη

WRC: Ιστορικά ρεκόρ τηλεθέασης

eVivlio: Δωρεάν πρόσβαση σε λογοτεχνικά ηχητικά βιβλία από τη νέα εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας

Χανιά: Δεν αποκάλυψε τον «μηχανισμό θανάτου» η νεκροψία – νεκροτομή στον 19χρονο αθλητή των πολεμικών τεχνών

Μάτι: Νέα εποχή για τις πυρόπληκτες περιοχές – Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Ρυμοτομικό Σχέδιο στις πληγείσες περιοχές