Συγκλονίζει ο Χρήστος Χολίδης για τον πατέρα του – «Έχασε τα νεφρά του από τον κορονοϊό»

14:12 - 07/06/2022

Στο πλατό της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Χολίδης, το πρωί της Τρίτης, στο Love It του ΣΚΑΪ. Μέσα σε […] The post Συγκλονίζει ο Χρήστος Χολίδης για τον πατέρα του – «Έχασε τα νεφρά του από τον κορονοϊό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Χολίδης: H συγκλονιστική αποκάλυψη για περιπέτεια του πατέρα του – «Έχασε τα νεφρά του από κοροναϊό»

O τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων, για την δύσκολη περίοδο που πέρασε τα δύο χρόνια της καραντίνας.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χρήστος Χολίδης: Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του εξαιτίας του κορονοϊού

Για την περιπέτεια του πατέρα του με τον κορονοϊό μίλησε ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης αποκαλύπτοντας πως ήταν ο λόγο για τον οποίο έχασε τα νεφρά του. «Σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορονοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, δεν πήγε στον γιατρό και χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τον Θεό τώρα είναι καλά. Κάνει αιμοκάθαρση, είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό όπου και ξεκουράζεται» επεσήμανε ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love It». «Το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα» «Του στέλνω την αγάπη μου. Θα σας πω και κάτι, μην σας τύχει ποτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χολίδης: «Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του από κορωνοϊό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» ήταν ο Χρήστος Χολίδης, το μεσημέρι της Τρίτης. O γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων, για την δύσκολη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χολίδης: «Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του από τον κορονοϊό»

Στην περιπέτεια που βίωσε ο πατέρας του με τον κορονοϊό αλλά και ο ίδιος αναφέρθηκε ο Χρήστος Χολίδης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.Στην περιπέτεια που βίωσε ο πατέρας του με τον κορονοϊό αλλά και ο ίδιος αναφέρθηκε ο Χρήστος Χολίδης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.Ο Χρήστος Χολίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορονοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, δεν πήγε στον γιατρό και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χρήστος Χολίδης: H συγκλονιστική αποκάλυψη για περιπέτεια του πατέρα του – «Έχασε τα νεφρά του από κορονοϊό»

O Χρήστος Χολίδης το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It. O τραγουδιστής μίλησε To άρθρο Χρήστος Χολίδης: H συγκλονιστική αποκάλυψη για περιπέτεια του πατέρα του – «Έχασε τα νεφρά του από κορονοϊό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Απαρηγόρητος ο Χρήστος Χολίδης για τον πατέρα του: Έχασε τα νεφρά του από τον κορονοϊό – Κόντεψε να πεθάνει

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξιστορεί την περιπέτεια υγείας του γονιού, αλλά και την δική του ψυχολογική κατάρρευση από την πανδημία

Διαβάστε το στο news.gr

Ο Χρήστος Χολίδης για τον πατέρα του: «Έχασε τα νεφρά του από τον κορωνοϊό»

Χρήστος Χολίδης: Συγκλόνισε στην εξομολόγησή του για την υγεία του πατέρα του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Χρήστος Χολίδης: Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του εξαιτίας του κορονοϊού

Ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξή του μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε ο πατέρας τους εξαιτίας του κορονοϊού. Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή “Love It” αποκάλυψε ότι ο πατέρας του κινδύνεψε να πεθάνει και έχασε τα νεφρά του. “Σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον […] The post Χρήστος Χολίδης: Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του εξαιτίας του κορονοϊού appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χολίδης για τον πατέρα του

«Έχασε τα νεφρά του από τον κορονοϊό»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»