Γιάννης Βαρδής: «Ο πατέρας μου ήθελε να φύγει νωρίτερα από ότι έφυγε»
12:48 - 07/06/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη […]
The post Γιάννης Βαρδής: «Ο πατέρας μου ήθελε να φύγει νωρίτερα από ότι έφυγε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Βαρδής: «Έχω την αίσθηση ότι ο πατέρας μου ήθελε να φύγει πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε»
Ο τραγουδιστής μίλησε για τον αείμνηστο πατέρα του και αναφέρθηκε στις τελευταίες του στιγμές - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Βαρδής: «Ο πατέρας μου ήθελε να φύγει νωρίτερα από ότι έφυγε»
Ο τραγουδιστής μίλησε για το τραγούδι, για τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή.
Διαβάστε το στο in.grΓιάννης Βαρδής: «Ο πατέρας μου ήθελε να φύγει νωρίτερα από ότι έφυγε»
O Γιάννης Βαρδής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα το πρωινό της Τρίτης. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Αντώνη καθώς και την ψυχολογία που είχε τις τελευταίες μέρες της ζωής του.
O Γιάννης Βαρδής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα το πρωινό της Τρίτης. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Αντώνη καθώς και την ψυχολογία που είχε τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Ο Γιάννης Βαρδής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να είμαι γιος […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Βαρδής: «Ο πατέρας μου ήθελε να φύγει νωρίτερα από ότι έφυγε»
«Δεν του είχαμε πει, ότι είχε βγάλει δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, ο οποίος ήταν μη εγχειρήσιμος»
Διαβάστε το στο news.grΓιάννης Βαρδής: "Ο πατέρας μου ήθελε να φύγει νωρίτερα από ότι έφυγε"
"Έβλεπα την ψυχολογία του, το ύφος του, είχε σταματήσει να μιλάει και είχε παραλύσει από την κάτω πλευρά"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr