Θεσσαλονίκη: Οταν το παγωτό συναντά... το τζατζίκι, τη μπουγάτσα, τη φέτα - Εxtreme γεύσεις για μερακλήδες
12:40 - 07/06/2022
"Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το τζατζίκι και τη φέτα με σουσάμι και μέλι", είπε ο άνθρωπος που έχει κάνει... παγωτό την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Όταν το παγωτό συναντά… το «τζατζίκι» και τη «μαγειρίτσα»
Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το “τζατζίκι” και τη “φέτα με σουσάμι και μέλι”
Διαβάστε το στο in.gr