Ο Γιώργος Μαργαρίτης «έσπασε» στον αέρα – «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι»
08:30 - 07/06/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης όπου και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης. Η […]
The post Ο Γιώργος Μαργαρίτης «έσπασε» στον αέρα – «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Λύγισε» ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι» (video)
Ο Γιώργος Μαργαρίτης «λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στα παιδικά του…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Μαργαρίτης: «Λύγισε» στον αέρα για τα παιδικά του χρόνια – «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι»
Συγκινήθηκε μιλώντας για τα πέτρινα παιδικά του χρόνια ο Γιώργος Μαργαρίτης, ενθυμούμενος τις δυσκολίες εκείνης της εποχές. Στο απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που προβλήθηκε στο Happy Day, ο γνωστός τραγουδιστής «λύγισε» στον αέρα. «Οι ευχάριστες στιγμές των παιδικών μου χρόνων ήταν ο καημός που υπήρχε μέσα μου για το καλό τραγούδι. Στο δημοτικό, που άκουγα μουσική στα καφενεία του χωριού και στους μεγαλύτερους από μένα που γλεντούσαν και τα έσπαγαν με τσιπουράκι και στραγάλια. Αυτό ήταν το καλό μου. Από κει και πέρα δεν θέλω να το θυμάμαι το χωριό μου» είπε αρχικά. «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία» υπογράμμισε, συγκινημένος και π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Μαργαρίτης: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι»
Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μαργαρίτης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Η
To άρθρο Γιώργος Μαργαρίτης: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr