Γιώργος Κατσινόπουλος: «Έπαθα οξεία λαβυρινθίτιδα, μου άφησε μείωση της ακοής»

01:02 - 07/06/2022

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα […] The post Γιώργος Κατσινόπουλος: «Έπαθα οξεία λαβυρινθίτιδα, μου άφησε μείωση της ακοής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κατσινόπουλος: Έπαθα οξεία λαβυρινθίτιδα, μου άφησε μείωση της ακοής

Στην παρέα του «The 2Night Show» της Δευτέρας (6/6), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Κατσινόπουλος. O διακεκριμένος δάσκαλος πολεμικών τεχνών Jiu Jitsu μίλησε για το άθλημα που αγαπάει και τους διαφορετικούς δρόμους που του έχει ανοίξει στη ζωή του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δυνατή φιλία που «γεννήθηκε» με τον Γιώργο Μαυρίδη στο «Nomads», αλλά και στα πρόσωπα που συνάντησαν καθώς και στις εμπειρίες που έζησαν, ταξιδεύοντας με την εκπομπή «Into the Skin». «Ο Γιώργος Μαυρίδης με το “Into the Skin” έδωσε ένα άλλο νόημα στη ζωή μου, κάλυψε ένα κομμάτι του που μου έλειπε» ανέφερε χαρακτηριστικά. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο ίδιος έγινε κουμπάρος στον πολιτικό γάμο του Γ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Κατσινόπουλος: «Έπαθα οξεία λαβυρινθίτιδα, μου άφησε μείωση της ακοής»

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος μίλησε για τα θέματα υγείας που πέρασε. «Πέρασα άσχημα γιατί μετά το χειρουργείο στο ισχίο, που προκλήθηκε στο Nomads.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιώργος Κατσινόπουλος: "Έπαθα οξεία λαβυρινθίτιδα, μου άφησε μείωση της ακοής"

"Ήταν μια μεγάλη περίοδος, που έπεσα σε μίνι κατάθλιψη και δεν μπορούσα να βρω τρόπο να φύγω από αυτόν τον βάλτο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε