«Ότι γίνεται τώρα με τις Άγριες Μέλισσες γινόταν τότε με το Ρετιρέ»
19:15 - 11/01/2020
Στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής, ο οποίος μίλησε για την αποχή του από την […]
The post «Ότι γίνεται τώρα με τις Άγριες Μέλισσες γινόταν τότε με το Ρετιρέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
"Ότι γίνεται τώρα με τις Άγριες Μέλισσες γινόταν τότε με το Ρετιρέ" (ΦΩΤΟ)
Στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής, ο οποίος μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία του Ρετιρέ, τονίζοντας πως τότε γινόταν ότι και σήμερα με τις Άγριες Μέλισσες.
Πώς και δεν σε βλέπουμε στην τηλεόραση, σε κάποιο σίριαλ;
Δεν χρειάζεται, μεγάλωσα πια. Κάνω δύο θέατρα. Δεν χρειάζεται να κάνω τόσο πολλά. Γιατί σε κάτι δεν θα είμαι καλός στο τέλος. Είδες την παράσταση, κατάλαβες τι κάνω εδώ. Δεν κοροϊδεύω. Νομίζεις ότι βλέπεις έναν λαντζέρη. Η ομορφιά της δουλειάς μας δεν είναι να παίζω έναν ρόλο, αλλά να είμαι ο ρόλος.
Τι γινόταν τότε που έπαιζες στο «Ρετιρέ»; Τι σου έλεγε ο κόσμος;
Περνάγαμε ωραία. Έχω περάσει πολλά τέτοια. Η πρ
Διαβάστε το στο thestival.grΤάσος Κωστής: «Ότι γίνεται τώρα με τις Άγριες Μέλισσες γινόταν τότε με το Ρετιρέ»
Ο Τάσος Κωστής έδωσε συνέντευξη στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία του Ρετιρέ, τονίζοντας πως τότε γινόταν ότι και σήμερα με τις Άγριες Μέλισσες.
The post Τάσος Κωστής: «Ότι γίνεται τώρα με τις Άγριες Μέλισσες γινόταν τότε με το Ρετιρέ» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr