Στέλιος Παρλιάρος: «Στο σχολείο έλεγαν ότι είμαι τουρκόσπορος»
17:42 - 06/06/2022
Ο Στέλιος Παρλιάρος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για όλα. Ο γνωστός pastry chef αναφέρθηκε και στο […]
The post Στέλιος Παρλιάρος: «Στο σχολείο έλεγαν ότι είμαι τουρκόσπορος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Παρλιάρος: Δεχόμουν bullying στο σχολείο, έλεγαν ότι ήμουν τουρκόσπορος
«Στην Κωνσταντινούπολη οι ποδιές που φορούσαμε ήταν σορτς και οι ποδιές ήταν μακριές σαν μίνι φούστα και με κοιτούσαν τα παιδιά λίγο περίεργα και με κορόιδευαν», ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣτέλιος Παρλιάρος: Είχα bullying στο σχολείο, έλεγαν ότι ήμουν τουρκόσπορος
“Επίσης, στην Κωνσταντινούπολη οι ποδιές που φορούσαμε ήταν σορτς και οι ποδιές ήταν μακριές σαν μίνι φούστα και με κοιτούσαν τα παιδιά λίγο περίεργα και με κορόιδευαν” ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο Στέλιος Παρλιάρος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το bullying που δεχόταν στο σχολείο. «Είχα bullying στο σχολείο αλλά δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Στέλιος Παρλιάρος: Είχα bullying στο σχολείο, έλεγαν ότι ήμουν τουρκόσπορος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣτέλιος Παρλιάρος: Στο σχολείο έλεγαν ότι είμαι τουρκόσπορος
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Παρλιάρος το μεσημέρι της Δευτέρας (06/06) απέναντι από τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. O pastry chef μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρόνια που έζησε στην Κωνσταντινούπολη αλλά και το bullying που δέχθηκε στο σχολείο. «Είχα bullying στο σχολείο αλλά δεν έδινα σημασία γιατί τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ότι ήμουν τουρκόσπορος. Επίσης, στην Κωνσταντινούπολη οι ποδιές που φορούσαμε ήταν σορτς και οι ποδιές ήταν μακριές σαν μίνι φούστα και με κοιτούσαν τα παιδιά λίγο περίεργα και με κορόιδευαν» ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος. Εκεί βέβαια, η συζήτηση φούντωσε ανάμεσα στους παρουσιαστές καθώς ο Θανάσης Αν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτέλιος Παρλιάρος: «Είχα bullying στο σχολείο, έλεγαν ότι ήμουν τουρκόσπορος»
Ο Στέλιος Παρλιάρος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το bullying που δεχόταν στο σχολείο.
Ο Στέλιος Παρλιάρος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το bullying που δεχόταν στο σχολείο. «Είχα bullying στο σχολείο αλλά δεν έδινα σημασία γιατί τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ότι ήμουν τουρκόσπορος. Επίσης, στην Κωνσταντινούπολη οι ποδιές που φορούσαμε ήταν σορτς και οι ποδιές ήταν μακριές σαν μίνι φούστα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτέλιος Παρλιάρος: Είχα δεχθεί bullying στο σχολείο – Έλεγαν ότι είμαι τουρκόσπορος
«Στην Κωνσταντινούπολη οι ποδιές που φορούσαμε ήταν σορτς και οι ποδιές ήταν μακριές σαν μίνι φούστα και με κορόιδευαν»
Διαβάστε το στο news.grΣτέλιος Παρλιάρος: Αποκάλυψε ποιο είναι το πιο γνωστό ελληνικό γλυκό
Το πιο δημοφιλές γλυκό της Ελλάδας, αποκάλυψε ο διάσημος σεφ ζαχαροπλαστικής, Στέλιος Παρλιάρος, στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.
Διαβάστε το στο neolaia.gr