Σάσα Μπάστα: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν είσαι μαμά, δεν μπορείς να φοράς μαγιό»

14:38 - 06/06/2022

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια To άρθρο Σάσα Μπάστα: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν είσαι μαμά, δεν μπορείς να φοράς μαγιό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάσα Μπάστα: «Αυτό το πράγμα, το ότι είσαι μαμά και δεν μπορείς να φορέσεις μαγιό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σάσα Μπάστα: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν είσαι μαμά, δεν μπορείς να φοράς μαγιό

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια της Φάρμας, μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σάσα Μπάστα: Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν είσαι μαμά δεν μπορείς να φοράς μαγιό

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της και πώς τα αντιμετωπίζει

Διαβάστε το στο news.gr

Σάσα Μπάστα: «Αυτό το πράγμα, το ότι είσαι μαμά και δεν μπορείς να φορέσεις μαγιό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα»

Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα σε συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε αρχικά, στον αγαπημένο της. «Δεν θέλω να είμαστε με έναν άνθρωπο 15 χρόνια και μετά να κάνουμε παιδί και να γίνουμε φιλαράκια. Ο άντρας μου είναι εξαιρετικός. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σάσα Μπάστα: "Αυτό το πράγμα, το ότι είσαι μαμά και δεν μπορείς να φορέσεις μαγιό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα"

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας