Σάσα Μπάστα: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν είσαι μαμά, δεν μπορείς να φοράς μαγιό»
14:38 - 06/06/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια
To άρθρο Σάσα Μπάστα: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν είσαι μαμά, δεν μπορείς να φοράς μαγιό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάσα Μπάστα: «Αυτό το πράγμα, το ότι είσαι μαμά και δεν μπορείς να φορέσεις μαγιό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα»
Η τραγουδίστρια μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣάσα Μπάστα: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν είσαι μαμά, δεν μπορείς να φοράς μαγιό
Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια της Φάρμας, μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣάσα Μπάστα: Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν είσαι μαμά δεν μπορείς να φοράς μαγιό
Η τραγουδίστρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της και πώς τα αντιμετωπίζει
Διαβάστε το στο news.grΣάσα Μπάστα: «Αυτό το πράγμα, το ότι είσαι μαμά και δεν μπορείς να φορέσεις μαγιό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα»
Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα σε συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε αρχικά, στον αγαπημένο της. «Δεν θέλω να είμαστε με έναν άνθρωπο 15 χρόνια και μετά να κάνουμε παιδί και να γίνουμε φιλαράκια. Ο άντρας μου είναι εξαιρετικός. […]
Διαβάστε το στο dete.grΣάσα Μπάστα: "Αυτό το πράγμα, το ότι είσαι μαμά και δεν μπορείς να φορέσεις μαγιό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα"
Η τραγουδίστρια μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της
Διαβάστε το στο patrasevents.gr