Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Από 12 χρονών ήμουν μάστορας στα ξύλινα πατώματα»
18:30 - 11/01/2020
Ο Τάσος Κωστής μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα "Secret" για άγνωστες και γνωστές πτυχές της ζωής του.
The post Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Από 12 χρονών ήμουν μάστορας στα ξύλινα πατώματα» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: Από 12 χρονών ήμουν μάστορας στα ξύλινα πατώματα
Η υπαρξιακή μαύρη κωμωδία «Οι λαντζέρηδες» του πολυβραβευμένου Καναδού συγγραφέα Morris Panych ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Σύγχρονο Θέατρο, με την καλλιτεχνική υπογραφή της ομάδας «Νάμα» (Ελένη Σκότη – Γιώργος Χατζηνικολάου).
Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε τον δημοφιλή ηθοποιό Τάσο Κωστή, ο οποίος, μαζί με
Διαβάστε το στο madata.grΈλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Από 12 χρονών ήμουν μάστορας στα ξύλινα πατώματα»
Η υπαρξιακή μαύρη κωμωδία «Οι λαντζέρηδες» του πολυβραβευμένου Καναδού συγγραφέα Morris Panych ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Σύγχρονο Θέατρο, με την καλλιτεχνική υπογραφή της ομάδας «Νάμα» (Ελένη Σκότη – Γιώργος Χατζηνικολάου). Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε τον δημοφιλή ηθοποιό Τάσο Κωστή, ο οποίος, μαζί με τον Γιάννη Σαρακατσάνη, τον Κώστα Λάσκο και τον Αλέξανδρο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr