Η Ζωζώ Σαπουντζάκη τρολάρει τη βασίλισσα Ελισάβετ

09:44 - 06/06/2022

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη κατάφερε να «κλέψει» λίγη από την προσοχή που όλοι στρέψαμε στη βασίλισσα Ελισάβετ. Χρειάστηκε να επιστρατεύσει το ιδιαίτερο χιούμορ της και να κάνει μία μόνο μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram. Την ώρα που η Βρετανία να γιόρταζε με εντυπωσιακό τρόπο το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον θρόνο, […] The post Η Ζωζώ Σαπουντζάκη τρολάρει τη βασίλισσα Ελισάβετ appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: To μήνυμα που έστειλε στη βασίλισσα Ελισάβετ - Το σχόλιο για την εμφάνισή της

Ένα χιουμοριστικό μήνυμα έγραψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη βασίλισσα Ελισάβετ μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Βασίλισσα της νύχτας τρολάρει την Βασίλισσα της Βρετανίας

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είδε την Βασίλισσα Ελισάβετ στα πράσινα και θυμήθηκε ότι έχει φορέσει ένα παρόμοιο, όχι ίδιο, αλλά παρόμοιο σύνολο. Και θέλησε να το μοιραστεί με όλους στα social media.  Έγραψε: «Κυριακή του Πάσχα τα έβαλα πρώτη εγώ. Αγαπημένη μου Βασίλισσα άργησες… Χρόνια πολλά και σε σένα από την Βασίλισσα της νύχτας». Δείτε την ... Περισσότερα To άρθρο Η Βασίλισσα της νύχτας τρολάρει την Βασίλισσα της Βρετανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Τρολάρει» τη βασίλισσα Ελισάβετ – «Αγαπημένη μου το έβαλα πρώτη…» (photo)

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η βασίλισσα της νύχτας, ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο στη βασίλισσα Ελισάβετ.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Τρολάρει» την βασίλισσα Ελισάβετ – Το σχόλια για την εμφάνισή της

Μια χιουμοριστική ανάρτηση στα social media έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη το βράδυ της Κυριακής 5/6. Συγκεκριμένα, To άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Τρολάρει» την βασίλισσα Ελισάβετ – Το σχόλια για την εμφάνισή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη τρολάρει τη βασίλισσα Ελισάβετ: «Αγαπημένη μου άργησες...»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε ανάρτηση, με αφορμή τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε το στο real.gr

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Τρολάρει» τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται με το ίδιο σχεδόν σύνολο με τη 96χρονη μονάρχη Με αφορμή τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε μια σχετική ανάρτηση. Η «βασίλισσα της νύχτας», όπως είναι γνωστή η ηθοποιός, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποια στιγμιότυπα, στα οποία εμφανίζεται ντυμμένη σαν τη μονάρχη της Βρετανίας. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα σύνολο σε έντονο πράσινο χρώμα και ασορτί καπέλο, όπως ακριβώς και η Βασίλισσα Ελισάβετ. «Κυριακή του Πάσχα τα έβαλα πρώτη εγώ αγαπημένη μου βασίλισσα άργησες. Χρόνια πολλά και σε σένα. Από τη βασίλισσα της νύχτας», έγραψε στη λεζάντα

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»