Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Δεν είχα καλές σχέσεις με τον μπαμπά μου, με πονάει
18:44 - 05/06/2022
Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ήταν το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ». Κατά τη διάρκεια προβολής ενός αφιερωματικού βίντεο για εκείνη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «λύγισε» όταν έγινε αναφορά στον πατέρα της και τον εθισμό του… «Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου γιατί ενώ όλα αυτά με έχουν κάνει όντως πιο σκληρή ... Περισσότερα
To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Δεν είχα καλές σχέσεις με τον μπαμπά μου, με πονάει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Συγκινήθηκε στον αέρα εκπομπής
«Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου γιατί ενώ όλα αυτά με έχουν κάνει πιο σκληρή κι ανεξαρτητοποιήθηκα σε μικρή ηλικία», είπε το μοντέλο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝαυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν σοκάρομαι από τίποτα, έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά»
Την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Δευτέρα. Η καλλονή ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor […]
The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν σοκάρομαι από τίποτα, έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr