Χριστίνα Μπόμπα: Οι φωτογραφίες, το ντεκολτέ και η ανθρωποφαγία των social media

00:20 - 05/06/2022

Ελλάδα 2022. Η Χριστίνα Μπόμπα, μοντέλο, influencer και μητέρα δύο παιδιών δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram και τα πικρόχολα σχόλια αρχίζουν να παίρνουν τη μορφή καταιγίδας. Ο μισογυνισμός χτυπάει «κόκκινο» και οι σχολιαστές με το υψωμένο δάχτυλο κατά της συζύγου του Σάκη Τανιμανίδη «σηκώνουν τα μανίκια» απαιτώντας της να επιστρέψει σπίτι, να κόψει τα ταξίδια και να κρύψει το μπούστο της επειδή είναι μάνα. «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου;» αναρωτιέται η Χριστίνα Μπόμπα την ώρα που οι ακόλουθοι της την αποκαλούν «κακή μητέρα» επειδή βρέθηκε στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. «Έχουμε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 19/11/2024

Λίβανος: Τουλάχιστον 35 νεκροί και 143 τραυματίες ο απολογισμός των χθεσινών ισραηλινών πληγμάτων

Η στιγμή που ο 44χρονος σέρνει με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη Λάρισα – Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό περιστατικό

Έγινε η συνάντηση για Πάλμα, θέλει άμεσα Ελλάδα – Ποιος θα πληρώσει τον Άρη

Νετανιάχου: Οι επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ θα συνεχιστούν ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο