Χριστίνα Μπόμπα: Οι φωτογραφίες, το ντεκολτέ και η ανθρωποφαγία των social media

00:20 - 05/06/2022

Ελλάδα 2022. Η Χριστίνα Μπόμπα, μοντέλο, influencer και μητέρα δύο παιδιών δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram και τα πικρόχολα σχόλια αρχίζουν να παίρνουν τη μορφή καταιγίδας. Ο μισογυνισμός χτυπάει «κόκκινο» και οι σχολιαστές με το υψωμένο δάχτυλο κατά της συζύγου του Σάκη Τανιμανίδη «σηκώνουν τα μανίκια» απαιτώντας της να επιστρέψει σπίτι, να κόψει τα ταξίδια και να κρύψει το μπούστο της επειδή είναι μάνα. «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου;» αναρωτιέται η Χριστίνα Μπόμπα την ώρα που οι ακόλουθοι της την αποκαλούν «κακή μητέρα» επειδή βρέθηκε στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. «Έχουμε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Παραιτήθηκε ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 12/2/2025

Champions League: Νίκη-θρίλερ της Ρεάλ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι – Καθάρισε η Ντόρτμουντ, προβάδισμα η Γιουβέντους

Κλειστά σχολεία μέχρι την Παρασκευή και αποφυγή των συναθροίσεων – Τι αποφάσισε η Επιτροπή για τους σεισμούς στη Σαντορίνη

Ούτε ευρώ δεν χάρισε ο Σπόραρ – Deal-πακέτο ο Παναθηναϊκός μαζί με Βιλένα