Γιώργος Καραμίχος: Πού θα τον δούμε την επόμενη σεζόν
23:16 - 04/06/2022
Kαλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν το Σάββατο ο Γιώργος Καραμίχος. Ο αγαπημένος ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την καριέρα του, τα παιδιά του και την επιστροφή του από την Αμερική. «Είμαι καλά. Είμαι σε φάση που θέλω να διώξω την υπερκόπωση που είχα πάθει γιατί δούλεψα για μεγάλο χρονικό διάστημα […]
The post Γιώργος Καραμίχος: Πού θα τον δούμε την επόμενη σεζόν appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ποιες αλλαγές στους παρουσιαστές θα δούμε την επόμενη σεζόν
Πού θα πάνε και με ποιους συζητάνε Μαρία Μπακοδήμου Ιωάννα Μαλέσκου, Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Ζαρίφη.
Διαβάστε το στο thebest.grΔ. Καλαμαριάς: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την ερχόμενη εβδομάδα
Ο δήμος Καλαμαριάς συνεχίζει τα rapid test.
Στο θεατράκι της Χηλής θα βρίσκεται και την ερχόμενη εβδομάδα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που θα διενεργεί δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης covid19, σε συνεργασία πάντα με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων.
Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Τρίτη 7 Ιουνίου ώρες 13:00-19:00
Τετάρτη 8, Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Ιουνίου ώρες 09:00-15:00
The post Δ. Καλαμαριάς: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την ερχόμενη εβδομάδα appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr