Βαγγέλης Περρής: «Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά ούτε και στον ΣΚΑΙ θα λείψει»

14:56 - 04/06/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον Αρτ έδωσε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος γι’ ακόμα μία φορά απάντησε […] The post Βαγγέλης Περρής: «Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά ούτε και στον ΣΚΑΙ θα λείψει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαγγέλης Περρής: H Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα λείψει ούτε σε μένα ούτε και στον ΣΚΑΙ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον Αρτ έδωσε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος γι’ ακόμα μία φορά απάντησε για την Ιωάννα Μαλέσκου. «Στο Πρωινό, για πρώτο όνομα θα έβαζα την Φαίη Σκορδά, γιατί η ίδια προσκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση. Η Φαίη είναι το πιο ήρεμο και λογικό πλάσμα. Ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη μου», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής. Ο Βαγγέλης Περρής είπε στη συνέχεια για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν είναι καλό να λες κάτι σε κάποιον όταν είναι χαμηλά. Του το λες όταν είναι ψηλά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι, καλά μπάνια, καλά μυαλά, όλα καλά να πάνε. Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ, αλλά ούτε και στον σταθμό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βαγγέλης Περρής: «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα μου λείψει από τον ΣΚΑΪ, αλλά ούτε και στον ΣΚΑΪ θα λείψει»

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον Αρτ και για To άρθρο Βαγγέλης Περρής: «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα μου λείψει από τον ΣΚΑΪ, αλλά ούτε και στον ΣΚΑΪ θα λείψει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Άκη Παυλόπουλο: «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, ήταν η έννοια του μισαναπηρισμού»

Καίτη Κωνσταντίνου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία η μητέρα της – Το συγκινητικό στεφάνι από τη Μαρία Καβογιάννη

Ανθή Βούλγαρη: Οι ευχές από τη Φαίη Σκορδά και όσα είπε ο γιατρός για τον τοκετό – Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της

Ο Βαγγέλης Περρής σε έξαλλη κατάσταση στο Πρωινό με τον Χάρη Ακριτίδη – «Τρέμω αυτή τη στιγμή»

Κατερίνα Καινούργιου – Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής: «Συγγνώμη, συνεχίστε οι υπόλοιποι»

Άρια Καλύβα και Φωτεινή Πετρογιάννη σε πρωτοφανή καβγά: «Υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – «Αναφέρεσαι στην ποιότητα της ακοής μου, να ανακαλέσεις»