Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν θεωρώ ότι η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας των ειδήσεων πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα»
08:36 - 04/06/2022
Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί σήμερα η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η παρουσιάστρια
To άρθρο Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν θεωρώ ότι η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας των ειδήσεων πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα
«Γενικότερα όμως, ανέκαθεν ήμουν αντίθετη στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή», λέει η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η Κατερίνα Παναγοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Ντενίσα Λυδία Μπαϊρακτάρι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την προσωπική της ζωή. Μια όμορφη γυναίκα σαν κι εσένα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚατερίνα Παναγοπούλου: Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα
«Γενικότερα όμως, ανέκαθεν ήμουν αντίθετη στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή», λέει η Κατερίνα Παναγοπούλου.
Διαβάστε το στο thebest.gr