Μπουζούκια και ελληνικές σημαίες για τον Τζορτζ Καμπόσο στη Μελβούρνη

13:42 - 03/06/2022

Ο Τζορτζ Καμπόσος Τζούνιορ ετοιμάζεται για τη μεγάλη “μάχη” του με τον Ντέβιν Χάνεϊ, που θα έχει στραμμένα τα “φώτα” της πυγμαχίας πάνω τους και έκανε ανοιχτή προπόνηση στην πλατεία της Μελβούρνης. Εκατοντάδες Έλληνες και Αυστραλοί συγκεντρώθηκαν έτσι στο χώρο για να αποθεώσουν τον Ελληνοαυστραλό μποξέρ και στήθηκε ένα ολόκληρο γλέντι προς τιμήν του. Ελληνικές ... Περισσότερα To άρθρο Μπουζούκια και ελληνικές σημαίες για τον Τζορτζ Καμπόσο στη Μελβούρνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπουζούκια και ελληνικές σημαίες για τον Τζορτζ Καμπόσο στη Μελβούρνη

Ο Τζορτζ Καμπόσος Τζούνιορ ετοιμάζεται για τη μεγάλη “μάχη” του με τον Ντέβιν Χάνεϊ, που θα έχει στραμμένα τα “φώτα” της πυγμαχίας πάνω τους και έκανε ανοιχτή προπόνηση στην πλατεία της Μελβούρνης. Εκατοντάδες Έλληνες και Αυστραλοί συγκεντρώθηκαν έτσι στο χώρο για να αποθεώσουν τον Ελληνοαυστραλό μποξέρ και στήθηκε ένα ολόκληρο γλέντι προς τιμήν του Ελληνικές σημαίες, παραδοσιακές στολές, μπουζούκια και χοροί συνέθεσαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό από τους Έλληνες ομογενείς στη Μελβούρνη, οι οποίες ξεσηκώθηκαν όταν ακούστηκε το “ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας”. Ο ίδιος ο Καμπόσος πήρε δε το μικρόφωνο και δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ταπεινός που όλοι αυτοί εδώ σήμερα, ξοδεύοντας το χρόνο τους για

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Ο πατέρας μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό», λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη σύλληψη και την παραμονή της στα κρατητήρια

Φάρμα: Αποκαλύπτονται οι στρατηγικές των παικτών – Τι θα δούμε απόψε

Πολεμική Αεροπορία: Πιλότοι από την Γερμανία και την Κροατία θα εκπαιδευτούν από τα ελληνικά «γεράκια»

Ποινική δίωξη για εμπρησμό από αμέλεια στον σερβιτόρο του μπαρ στο Παγκράτι που λαμπάδιασε από τούρτα με βεγγαλικό

Βρεττός στο One on One: «Έκανα high five με τον Χάρο, αλλά ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία»

Η αστροναύτης Emily Calandrelli έγινε η 100ή γυναίκα στο διάστημα – Η σεξιστική επίθεση και η απάντησή της