Ηλίας Ψινάκης: «Η κυρία Ρίζου, δε ξέρω καν τι δουλειά κάνει»
11:14 - 03/06/2022
Ο Ηλίας Ψινάκης βρήκε αμέσως χημεία με όλους τους κριτές αλλά και με τον παρουσιαστή, Ανδρεά Γεωργίου. Ή μάλλον... με σχεδόν με όλους.....
The post Ηλίας Ψινάκης: «Η κυρία Ρίζου, δε ξέρω καν τι δουλειά κάνει» appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Ψινάκης για Μαρίζα Ρίζου: «Δεν είναι της αισθητικής μου η κυρία»
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το X-Factor και αναφέρθηκε στους κριτές του μουσικού show...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠροκλητικές δηλώσεις Ψινάκη για Μαρίζα Ρίζου: Ούτε καν τι δουλειά κάνει δεν ξέρω
Ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος συμμετέχει ως γκεστ κριτής στα live του X Factor, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τον παρουσιαστή, Ανδρέα Γεωργίου και τους υπόλοιπους κριτές, μεταξύ των οποίων και τη Μαρίζα Ρίζου. «Γνώριζα από παλιά τον Στέλιο Ρόκκο και τον Ανδρέα Γεωργίου που τον είχαμε στο Dream Show και είχε βγει νικητής. Η […]
Το άρθρο Προκλητικές δηλώσεις Ψινάκη για Μαρίζα Ρίζου: Ούτε καν τι δουλειά κάνει δεν ξέρω εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗλίας Ψινάκης για Μαρίζα Ρίζου: «Δεν είναι της αισθητικής μου η κυρία»
Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος απάντησε και για την ατάκα του στη […]
The post Ηλίας Ψινάκης για Μαρίζα Ρίζου: «Δεν είναι της αισθητικής μου η κυρία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr