Στέλιος Παρλιάρος: «Ήταν δύσκολη η κατάσταση, κόντεψα να πάω φυλακή από τα χρέη»

20:32 - 02/06/2022

Ο Στέλιος Παρλιάρος ήταν καλεσμένος στο Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον και μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, ποιες […] The post Στέλιος Παρλιάρος: «Ήταν δύσκολη η κατάσταση, κόντεψα να πάω φυλακή από τα χρέη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Παρλιάρος: «Δέκα χρόνια ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, κόντεψα να πάω φυλακή από τα χρέη»

Ο Στέλιος Παρλιάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον»  και μίλησε για τις δυσκολίες στην καριέρα του, αλλά και δεκαετία...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στέλιος Παρλιάρος: «Δέκα χρόνια ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, κόντεψα να πάω φυλακή»

Ο Στέλιος Παρλιάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον όπου και μίλησε για To άρθρο Στέλιος Παρλιάρος: «Δέκα χρόνια ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, κόντεψα να πάω φυλακή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»