Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιμένει ότι υπήρξε φλερτ ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννα Αβραμάκη – «Τους έσωσα»

20:30 - 02/06/2022

Στο πλατό της εκπομπής «Love It» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ το μεσημέρι της Πέμπτης (02/06) και η συμμετοχή του στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης. Ο make up artist ο οποίος ήταν ένας από τους πλέον συζητημένους παίκτες του Survivor αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη, την Σοφιάννα Αβραμάκη αλλά και τη Μαρία Αντωνά με την οποία ήρθε σε επαφή μετά την αποχώρησή του από το Survivor. «Μίλησα με τη Μαρία Αντωνά, γιατί είμαι πολύ τίμιος και όταν βγήκα, την πήρα προσωπικά εγώ ο ίδιος και της είπα, ότι θέλω να της μιλήσω, γιατί είδα ότι το θέμα είχε πάρει διαστάσεις. Αυτά που είπα, υπάρχουν, τα είδα και τα είπα με πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Δικαιολογήθηκε γιατί με πολέμησε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Προστάτεψα Άρη και Σοφιάννα όταν χώθηκε στην αγκαλιά του -«Τους έσωσα» (video)

Στο πλατό της εκπομπής «Love It» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ το μεσημέρι της Πέμπτης (02/06) και η συμμετοχή του στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.  

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αυτά που δεν σου έχει πει κανείς για τη γυμναστική

Serie A: Στο -1 η Ίντερ και περιμένει τη Νάπολι στο Μεάτσα

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου: Ανακαλύπτεται ο τάφος του πιο δημοφιλούς φαραώ – Το μυστήριο της κατάρας του Τουταγχαμών

Πάρτι στο Χ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος κερδάει ρε παιδιά; – Ούτε στις φοιτητικές εκλογές αυτά»

Ψήφισε με επιστολική ψήφο η Κάμαλα Χάρις

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/11/2024