Μπουράκ Χακί: Πλέον όλες οι πρώην είναι φίλες μου

02:24 - 02/06/2022

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (1/6) τον Μπουράκ Χακί. Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός, με αφορμή τη συνεργασία του στο νέο ANT1+ Original, μίλησε για τη «Γέφυρα», που ήρθε να ενώσει και πάλι τους δύο λαούς. Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε τη μεγάλη αγάπη που έχει για τους Έλληνες και εξήγησε γιατί νιώθει «ντόπιος» και «ελεύθερος» κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση. «Περνάω τον χρόνο μου μισό μισό σε Ελλάδα και Τουρκία κι αυτό γιατί τα γυρίσματα της ταινίας πήραν πολύ χρόνο. Έτσι έπρεπε να πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Αλλά όπως είπα όταν έχω χρόνο γυρίζω στην Τουρκία, κι εδώ όμως έχω αρκετούς φίλους. Νι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπουράκ Χακί: «Πλέον όλες οι πρώην είναι φίλες μου»

Ο Τούρκος ηθοποιός δηλώνει θαυμαστής του Γιώργου Μαζωνάκη και του Αντώνη Ρέμου – Τι είπε για την Ελλάδα και τις συνεργασίες του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μπουράκ Χακί: Πλέον όλες οι πρώην είναι φίλες μου

Ο Τούρκος ηθοποιός δηλώνει θαυμαστής του Γιώργου Μαζωνάκη και του Αντώνη Ρέμου – Τι είπε για την Ελλάδα, τις συνεργασίες του, και τις πρώην σχέσεις του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μπουράκ Χακί: «Πλέον όλες οι πρώην είναι φίλες μου»

Ο Μπουράκ Χακί με αφορμή τη συνεργασία του στο νέο ANT1+ Original, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μπουράκ Χακί: "Πλέον όλες οι πρώην είναι φίλες μου"

Τι είπε για την Ελλάδα και τις συνεργασίες του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Γλυφάδα: Στα δίχτυα της αστυνομίας 40χρονος διαρρήκτης – Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές οχημάτων

Καταδίωξη στην Αγία Παρασκευή: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 21χρονο για κλοπή κινητών

Θυελλώδεις άνεμοι αναποδογύρισαν σκάφη στην Φθιώτιδα

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων, 24/11/2024

Πάνω από 1 τόνος ναρκωτικών καταστράφηκε μέσω καύσης – Δείτε βίντεο

Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κρυονερίου Ροδόπης