Νικόλας Ράπτης: Ένιωσα άβολα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και μου έλεγα μαζέψου

21:34 - 01/06/2022

“Θυμάμαι, μπήκε μέσα και του είπαμε “καλώς τον Χρήστο Μάστορα”. Από την αρχή είχε ξεκινήσει στραβά” δήλωσε ο Νικόλας Ράπτης. Ο Νικόλας Ράπτης βρέθηκε καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για την πιο άβολη στιγμή που έζησε με τις “Μύγες” στο The 2night Show. «Επειδή εγώ δεν έχω το τόσο επιθετικό που έχει ο ... Περισσότερα To άρθρο Νικόλας Ράπτης: Ένιωσα άβολα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και μου έλεγα μαζέψου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το τρυφερό βίντεο με τον Πάρη και η αποκάλυψη για τον πρώτο έρωτα του μικρούλη

Αγία Παρασκευή: Τα λάθη που πρόδωσαν τον δολοφόνο του καθηγητή και η φωτογραφία που «έκαψε» την ηθικό αυτουργό

Felix Baumgartner: Νεκρός ο Αυστριακός που έκανε ελεύθερη πτώση από το διάστημα – Σκοτώθηκε σε ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς

Η Τουρκία υπέγραψε «συμφωνία καλής θέλησης» με τη Βεγγάζη για την εκμετάλλευση ορυκτών πόρων και ενέργειας στη Λιβύη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη κάνει διακοπές σε εξωτικό νησί της Καραϊβικής μαζί με τις κόρες της

Daily Sabah: Η Τουρκία φαντασιώνεται περιφερειακή «ηγεμονία στη Μεσόγειο» – Η συνεργασία ισχύος με την Ισπανία που «εξαπλώνεται» από Γιβραλτάρ μέχρι Συρία