Γιακουμάκης: "Δεν έχουμε πετύχει κάτι με την Εθνική"

20:52 - 01/06/2022

Γιακουμάκης: "Δεν έχουμε πετύχει κάτι με την Εθνική" 01/06/2022 Πεπεισμένος πως οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας είναι σε καλό δρόμο και πως μπορούν σιγά σιγά να ξαναβρούν το δρόμο των επιτυχιών για να γράψουν τη δική τους ιστορία με την «γαλανόλευκη», βαδίζοντας στα χνάρια της ομάδας που θριάμβευσε στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004, εμφανίστηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης, στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της πρεμιέρας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Nations League κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία.  Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, πληρώνομαι για ό,τι κάνω. Το να σκοράρω είναι μέρος της δουλειάς μου, δεν νιώθω ότι κάνω κάτι ιδιαίτερο,

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιακουμάκης: «Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας»

Ο 28χρονος φορ έδειξε αισιόδοξος για το αυριανό ματς της Εθνική μας στη Βόρειο Ιρλανδία και την εν γένει πορεία μας στο Nations League.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Γιακουμάκης: “Δεν εχουμε πετύχει κάτι με την Εθνική και είμαστε διψασμένοι”

Ο Γιώργος Γιακουμάκης τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής θέλουν να γράψουν και αυτοί ιστορία εμπνευσμένοι από τα όσα πέτυχε η ομάδα του Euro 2004, υποστηρίζοντας πως είναι κάτι που χρειάζονται τόσο οι ίδιοι όσο και όλοι οι Έλληνες. Πεπεισμένος πως οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας είναι σε καλό δρόμο και πως μπορούν σιγά σιγά να ξαναβρούν […] The post Γιακουμάκης: “Δεν εχουμε πετύχει κάτι με την Εθνική και είμαστε διψασμένοι” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)