Νικόλας Ράπτης: «Με τον Θοδωρή Μαραντίνη το παρατραβήξαμε στις Μύγες, αισθάνθηκα άβολα»
14:22 - 01/06/2022
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Νικόλας Ράπτης. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως είχε αισθανθεί άβολα, […]
The post Νικόλας Ράπτης: «Με τον Θοδωρή Μαραντίνη το παρατραβήξαμε στις Μύγες, αισθάνθηκα άβολα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικόλας Ράπτης: «Με τον Θοδωρή Μαραντίνη το παρατραβήξαμε στις Μύγες»
Ο Νικόλας Ράπτης αποκάλυψε πως είχε αισθανθεί άβολα, όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε “επισκεφτεί” τις Μύγες στο “The 2night Show”.
Διαβάστε το στο thebest.grΝικόλας Ράπτης: «Με τον Θοδωρή Μαραντίνη το παρατραβήξαμε στις Μύγες, αισθάνθηκα άβολα»
Για τις στιγμές που έχει αισθανθεί άβολα στις Μύγες στο «The 2night Show», μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο Νικόλας Ράπτης.Για τις στιγμές που έχει αισθανθεί άβολα στις Μύγες στο «The 2night Show», μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο Νικόλας Ράπτης.«Επειδή εγώ δεν έχω το τόσο επιθετικό που έχει ο Φάνης, είμαι λίγο πιο μαζεμένος, αισθάνθηκα λίγο άβολα με τον Θοδωρή Μαραντίνη, το τραβήξαμε πάρα πολύ. Θυμάμαι, μπήκε μέσα και του είπαμε “καλώς τον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝικόλας Ράπτης: «Με τον Θοδωρή Μαραντίνη το παρατραβήξαμε στις Μύγες, φαινόταν ότι δεν πέρναγε καλά»
Ο Νικόλας Ράπτης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός που
To άρθρο Νικόλας Ράπτης: «Με τον Θοδωρή Μαραντίνη το παρατραβήξαμε στις Μύγες, φαινόταν ότι δεν πέρναγε καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝικόλας Ράπτης: «Αισθάνθηκα λίγο άβολα με τον Θοδωρή Μαραντίνη στις “Μύγες”»
Όσα αποκάλυψε ο Νικόλας Ράπτης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».
Διαβάστε το στο neolaia.gr