Τζεφ Μοντάνα: «Κάλεσα τον πατέρα μου στην προβολή της ταινίας αλλά δεν ήρθε, έχω συνηθίσει να υπάρχει μια κενή θέση»
13:32 - 01/06/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα η Τζεφ Μοντάνα που πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε
To άρθρο Τζεφ Μοντάνα: «Κάλεσα τον πατέρα μου στην προβολή της ταινίας αλλά δεν ήρθε, έχω συνηθίσει να υπάρχει μια κενή θέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζεφ Μοντάνα: «Κάλεσα τον πατέρα μου στο Φεστιβάλ Καννών, όμως δεν ήρθε, έχω συνηθίσει την κενή θέση»
Το μοντέλο αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πατέρα της και την απουσία του από την προβολή της ταινίας, που συμμετείχε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤζεφ Μοντάνα: Κάλεσα τον πατέρα μου στην προβολή της ταινίας αλλά δεν ήρθε
Η Τζεφ αποκάλυψε ότι είχε μόνο μία πρόσκληση για να καλέσει ένα δικό της άτομο κι εκείνη επέλεγε τον πατέρα της, παρά το γεγονός ότι δεν μιλάμε και δεν έχουν επαφές.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤζεφ Μοντάνα: «Κάλεσα τον πατέρα μου στις Κάννες αλλά δεν ήρθε, έχω συνηθίσει να υπάρχει μια κενή θέση»
Η συγκλονιστική εξομολόγηση...
Διαβάστε το στο in.grΤζεφ Μοντάνα: «Κάλεσα τον πατέρα μου στις Κάννες αλλά δεν ήρθε, έχω συνηθίσει πια την κενή θέση»
Η συγκλονιστική εξομολόγηση…
Διαβάστε το στο tanea.grΤζεφ Μοντάνα: «Κάλεσα τον πατέρα μου στην προβολή της ταινίας αλλά δεν ήρθε, έχω συνηθίσει να υπάρχει μια κενή θέση»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα η Τζεφ Μοντάνα που πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε στις Κάννες για να δώσεις το παρών στο Φεστιβάλ κινηματογράφου μιας και δυο ταινίες στις οποίες συμμετέχει προβλήθηκαν σε αυτό.
Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα η Τζεφ Μοντάνα που πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε στις Κάννες για να δώσεις το παρών στο Φεστιβάλ κινηματογράφου μιας και δυο ταινίες στις οποίες συμμετέχει προβλήθηκαν σε αυτό. Η Τζεφ Μοντάνα, αποκάλυψε πως στη βραδιά μπορούσε να καλέσει μόνο ένα άτομο και εκείνη επέλεξε το άτομο αυτό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤζεφ Μοντάνα: Κάλεσα τον πατέρα μου στις Κάννες, αλλά δεν ήρθε
Η Τζεφ Μοντάνα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Όπως αποκάλυψε, μπορούσε να καλέσει ένα άτομο στη βραδιά αυτή κι εκείνη επέλεξε τον πατέρα της, με τον οποίο όμως, δεν έχουν σχέσεις. Ωστόσο, εκείνος αποφάσισε να μην πάει, γεγονός που δεν αποτέλεσε […]
Διαβάστε το στο dete.gr