Έξαλλος ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor: «Ντροπή σας, δεν θα σας αφήσω έτσι»

12:06 - 01/06/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Survivor και ξέσπασε κατά της […] The post Έξαλλος ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor: «Ντροπή σας, δεν θα σας αφήσω έτσι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλος ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor: «Ντροπή σας, δεν θα σας αφήσω έτσι»

Πολλά παράπονα από τον ερμηνευτή για τον τρόπο που προβλήθηκε η συμμετοχή του

Διαβάστε το στο in.gr

Survivor: Έξω φρενών ο Βαλάντης με την παραγωγή - «Ντροπή τους, δεν θα το αφήσω έτσι» (video)

Ο Βαλάντης τα έβαλε με την παραγωγή του Survivor τονίζοντας πως «το οικονομικό κομμάτι δεν άξιζε, αυτό που πέρασαν δεν…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βαλάντης: Βάλλει κατά της παραγωγής του Survivor και υπόσχεται πως δεν θα τους αφήσει έτσι

Έξαλλος με την παραγωγή του Survivor είναι ο Βαλάντης κι αυτό δεν κρύβεται σε καμία δήλωσή του. Ο τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open και έβαλλε κατά του Survivor για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο ενώ υποσχέθηκε πως δεν θα τους αφήσει έτσι. «Αν μπορούσα θα άλλαζα το μοντάζ στο Survivor. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την παραγωγή, μετάνιωσα. Μετάνιωσα. Ήταν ένα παιχνίδι που λίγο το έβλεπα, μου άρεσε και από πλευράς αγωνισμάτων που πήγα απροετοίμαστος γιατί δεν περίμενα ότι θα μου έκαναν πρόταση. Είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, ένας δυναμικός χαρακτήρας, υποστηρίζω το δίκαιο, είμαι χαρακτήρας που δίνομαι στους άλλους και δυστυχώς

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βαλάντης: «Είμαι θυμωμένος με την παραγωγή του Survivor – Ντροπή τους»

Πολλά παράπονα από την παραγωγή του Survivor για τον τρόπο που προβλήθηκε η συμμετοχή του έχει ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” του Open ανέφερε πως έχει πολλά να πει για το τι τράβηξε έναν μήνα στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ θυμωμένος και στεναχωρημένος. «Αν μπορούσα θα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έξαλλος ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor

«Ντροπή σας, δεν θα σας αφήσω έτσι»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»