Θέμης Αδαμαντίδης: «Τραγουδούσα στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»
10:06 - 01/06/2022
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια […]
The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Τραγουδούσα στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θέμης Αδαμαντίδης: «Τραγουδούσα στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»
«Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.
Διαβάστε το στο GazzettaΘέμης Αδαμαντίδης: «Τραγουδούσα στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»
«Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘέμης Αδαμαντίδης: Πάνω στην πίστα έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία
Σε μια αποκαλυπτική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια που πέρασε με τον πολύποδα, τη νέα του σχέση αλλά και την γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη στο «MEGA Καλημέρα». Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο ‘Να η ευκαιρία’. Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως έχει πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είσαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του. Πολλά τραγούδια δεν ήθελα και τα είπαν άλλοι όπως το ‘Στην υγεία της αχάριστης’» Για την περιπέτεια της υγείας του σημείωσε: «Είχα έναν εξωγκωματικό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grO Θέμης Αδαμαντίδης εξομολογείται: «Είχα έναν πολύποδα, ήμουν στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα….»
Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με τον πολύποδα, τη νέα του σχέση και την γνωριμία με...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘέμης Αδαμαντίδης: «Τραγουδούσα στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»
Για την περιπέτεια που πέρασε με τον πολύποδα, τη νέα του σχέση και την γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη, μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».Για την περιπέτεια που πέρασε με τον πολύποδα, τη νέα του σχέση και την γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη, μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».«Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο “Να η ευκαιρία”. Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘέμης Αδαμαντίδης: «Είχα έναν πολύποδα, ήμουν στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»
Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη,
To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: «Είχα έναν πολύποδα, ήμουν στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘέμης Αδαμαντίδης: Η περιπέτεια με τον πολύποδα - "Έβγαλα κάτι από το στόμα μου όταν τραγουδούσα στην πίστα" [Βίντεο]
Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον πολύποδα, τη νέα του σχέση και την γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΘέμης Αδαμαντίδης: «Τραγουδούσα στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον πολύποδα, τη νέα του σχέση και την γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο ‘Να η ευκαιρία’. Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘέμης Αδαμαντίδης: "Τραγουδούσα στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία"
"Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr