Νίκος Τζανάκης: Εγώ θα τη φοράω τη μάσκα – Δεν αποκλείεται νέα έξαρση το καλοκαίρι
08:34 - 01/06/2022
Δύο χρόνια μετά και το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε κλειστούς χώρους αναστέλλεται από σήμερα Τετάρτη, 1η Ιουνίου, έως τις αρχές του φθινοπώρου. Πλέον βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του κάθε πολίτη, να επιλέγει αν και πότε επιθυμεί να χρησιμοποιεί την προστατευτική μάσκα. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλά στο iatropedia.gr για τα μέρη που επιλέγει ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Τζανάκης: Εγώ θα τη φοράω τη μάσκα – Δεν αποκλείεται νέα έξαρση το καλοκαίρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ν. Τζανάκης: Εγώ θα τη φοράω τη μάσκα – Δεν αποκλείεται νέα έξαρση το καλοκαίρι
Δύο χρόνια μετά και το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε κλειστούς χώρους αναστέλλεται από σήμερα Τετάρτη, 1η Ιουνίου, έως τις αρχές του φθινοπώρου.
Πλέον βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του κάθε πολίτη, να επιλέγει αν και πότε επιθυμεί να χρησιμοποιεί την προστατευτική μάσκα για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλά στο iatropedia.gr για τα μέρη που επιλέγει και ο ίδιος να φορά μάσκα και που πιστεύει ότι απαιτείται περισσότερη προστασία. Μέσα σε περισσότερα από 2 χρόνια πανδημίας κορονοϊού, η υποχρεωτική χρήση της μάσκας ήταν το πιο σταθερό μέτρο, το οποίο ποτέ μέχρι σήμερα δεν καταργήθηκε, παρά μόνο για μικρά διαστήματα κατά τους καλοκαιρινού
Διαβάστε το στο grtimes.gr