Το μυστικό για έναν τέλειο πουρέ πατάτας
06:46 - 01/06/2022
Δεν είναι όλοι οι πουρέδες πατάτας ίδιοι. Ενώ η τεχνική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους ένας πουρές πατάτας μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέλειος, είναι το είδος της πατάτας ή πατατών που χρησιμοποιείτε για να τον φτιάξετε. Το μυστικό για έναν τέλειο πουρέ πατάτας Σύμφωνα, λοιπό με το site της Martha Stewart, οι πατάτες μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες: αμυλούχες, κηρώδεις και για όλες τις χρήσεις. Οι αμυλούχες πατάτες, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο αλλά χαμηλή υγρασία, σε αντίθεση με τις κηρώδεις πατάτες, που είναι ακριβώς το αντίθετο. Ενώ οι αμυλούχες πατάτες τείνουν να έχουν ξηρή φλούδα και πιο μαλακή σάρκα που είναι πιο κατάλληλες
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Yoga: Το μυστικό για full ενέργεια
Καλογυμνασμένα, ευθυτενή και ευλύγιστα κορμιά που ακολουθούν αργές και στατικές κινήσεις, φαινομενικά άτονες. Είναι όμως πράγματι τόσο ράθυμη και νωχελική η γιόγκα; Όπως θα διαπιστώσετε, ισχύει το ακριβώς αντίθετο: αποτελεί μια ένεση ζωτικότητας!
Διαβάστε το στο ProtoThema.gr