Κάρμεν Ρουγγέρη: Ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα της ΕΡΤ
17:16 - 31/05/2022
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η γνωστή ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε σε […]
The post Κάρμεν Ρουγγέρη: Ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα της ΕΡΤ appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάρμεν Ρουγγέρη: Δεν άντεξε και «λύγισε» στην εκπομπή Στούντιο 4
“Όταν τελείωσα το σχολείο, ένας συγγενής μου έδωσε ένα χαρτί για να πάω κάπου να βρω δουλειά” δήλωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη. Για τις δυσκολίες που έζησε μετά το θάνατο του πατέρα της μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη στο Στούντιο 4. «Μετά το θάνατο του πατέρα μου βρεθήκαμε στο δρόμο κι έπρεπε να βρω δουλειά. Όταν τελείωσα ... Περισσότερα
To άρθρο Κάρμεν Ρουγγέρη: Δεν άντεξε και «λύγισε» στην εκπομπή Στούντιο 4 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚάρμεν Ρουγγέρη: Ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα – Τι συνέβη;
Συναισθηματικά φορτισμένη η Κάρμεν Ρουγγέρη
Διαβάστε το στο in.grΚάρμεν Ρουγγέρη: Ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα εκπομπής – Οι δυσκολίες μετά από τον θάνατο του πατέρα της
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Κάρμεν Ρουγγέρη το μεσημέρι της Τρίτης (31/05), απέναντι από τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της που ήρθε όταν εκείνη ακόμα πήγαινε σχολείο και ήταν αυτός ο λόγος για τον οποίο αναγκάστηκε να ξεκινήσει να δουλεύει από πολύ νωρίς. «Μετά το θάνατο του πατέρα μου έπρεπε να βρω δουλειά γιατί ξαφνικά μείναμε στο δρόμο. Ο πατέρας μου ξόδευε τα χρήματα για τις σπουδές μας, για να πάμε στο εξωτερικό να γνωρίσουμε πράγματα. Δεν έβαζε στην άκρη. Όταν πέθανε στα 53 του ξαφνικά, μείναμε σχεδόν στο δρόμο. Κι έπρεπε από την άλλη μέρα κιόλας με τα μαύρα. Έγραφα εξετάσεις τότε την επόμενη
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚάρμεν Ρουγγέρη: Ξέσπασε σε δάκρυα στον «αέρα» της ΕΡΤ – «Μετά το θάνατο του πατέρα μου βρεθήκαμε στο δρόμο»
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η γνωστή ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα της ΕΡΤ. «Μετά το θάνατο του πατέρα μου βρεθήκαμε στο δρόμο κι έπρεπε να βρω δουλειά. Όταν τελείωσα το σχολείο, ένας συγγενής μου έδωσε ένα χαρτί για να πάω κάπου να βρω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚάρμεν Ρουγγέρη: Γιατί ξέσπασε σε δάκρυα στον τηλεοπτικό «αέρα»
Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, όταν θυμήθηκε έναν άνθρωπο που την βοήθησε να γίνει ηθοποιός
Διαβάστε το στο news.grΚάρμεν Ρουγγέρη: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα στον «αέρα» του «Στούντιο 4»
Ηγνωστή ηθοποιός, Κάρμεν Ρουγγέρη, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για το θάνατο του πατέρα της και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συνέχεια, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στον άνθρωπο που τη βοήθησε να συγκεντρώσει τα χρήματα για να μπορέσει να σπουδάσει σε Δραματική Σχολή. «Μετά το θάνατο του πατέρα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚάρμεν Ρουγγέρη: Ξέσπασε σε δάκρυα στον «αέρα» – «Μετά το θάνατο του πατέρα μου βρεθήκαμε στο δρόμο»
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η γνωστή ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα της ΕΡΤ. «Μετά το θάνατο του πατέρα μου βρεθήκαμε στο δρόμο κι έπρεπε να βρω δουλειά. Όταν τελείωσα το σχολείο, ένας συγγενής μου έδωσε ένα χαρτί για να πάω κάπου να βρω […]
The post Κάρμεν Ρουγγέρη: Ξέσπασε σε δάκρυα στον «αέρα» – «Μετά το θάνατο του πατέρα μου βρεθήκαμε στο δρόμο» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr