Κώστας Αρζόγλου: «Είναι ένα κατιναριό τυλιγμένο με σελοφάν, είναι κάκιστη μυθοπλασία»
12:52 - 31/05/2022
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου. Ο γνωστός […]
The post Κώστας Αρζόγλου: «Είναι ένα κατιναριό τυλιγμένο με σελοφάν, είναι κάκιστη μυθοπλασία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κώστας Αρζόγλου για τα ριάλιτι επιβίωσης: «Είναι ένα κατιναριό τυλιγμένο με σελοφάν, είναι κάκιστη μυθοπλασία»
Η αμφίθυμη σχέση του με τη θάλασσα μετά τον πνιγμό της μητέρας του, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η μεταθανάτια εμπειρία που είχε - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ηθοποιού
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚώστας Αρζόγλου: «Είναι ένα κατιναριό τυλιγμένο με σελοφάν, είναι κάκιστη μυθοπλασία»
Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για τη μεταθανάτια εμπειρία που είχε, τη φοβία του για τη θάλασσα μετά τον πνιγμό της μητέρας του, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τα reality shows.
Διαβάστε το στο thebest.grΚώστας Αρζόγλου – «Είναι ένα κατιναριό τυλιγμένο με σελοφάν, είναι κάκιστη μυθοπλασία»
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη μεταθανάτια εμπειρία που είχε, τη φοβία του για τη θάλασσα μετά τον πνιγμό της μητέρας του, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τα reality shows. «Έκανα εκπτώσεις στην πορεία μου, δεν έχω μετανιώσει, όμως, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚώστας Αρζόγλου: "Είναι ένα κατιναριό τυλιγμένο με σελοφάν, είναι κάκιστη μυθοπλασία"
"Έχω μια αμφίθυμη σχέση με τη θάλασσα, θέλω να είναι πάντα εκεί, αλλά δε θέλω να μπω γιατί έφυγε η μαμά μου από πνιγμό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr