Από 1η Ιουνίου αποκλειστικά ηλεκτρονικά οι αιτήσεις επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα – Ένα ακόμη βήμα για την επιτάχυνση έκδοσης

15:00 - 30/05/2022

Από την 1η Ιουνίου 2022 η υποβολή των νέων αιτήσεων απονομής και μεταβίβασης Επικουρικών Συντάξεων Ιδιωτικού Τομέα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ. Με αυτόν τον τρόπο καταργείται η δυνατότητα προσκόμισης με φυσικό τρόπο των δικαιολογητικών που απαιτούνταν για την υποβολή της αίτησης και μειώνονται δραστικά οι χρόνοι έκδοσης των επικουρικών Το άρθρο Από 1η Ιουνίου αποκλειστικά ηλεκτρονικά οι αιτήσεις επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα – Ένα ακόμη βήμα για την επιτάχυνση έκδοσης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπουργείο Εργασίας: Από την 1η Ιουνίου αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα

Ένα ακόμη βήμα για την επιτάχυνση έκδοσης των συντάξεων

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

ΕΦΚΑ: Από 1η Ιουνίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις επικουρικής ασφάλισης ιδιωτών

ΕΦΚΑ: Ένα ακόμη βήμα για την επιτάχυνση έκδοσης των συντάξεωνΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συντάξεις fast track: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα

Από την 1η Ιουνίου 2022 η υποβολή των νέων αιτήσεων απονομής και μεταβίβασης Επικουρικών Συντάξεων Ιδιωτικού Τομέα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ. Με αυτόν τον τρόπο καταργείται η δυνατότητα προσκόμισης με φυσικό τρόπο των δικαιολογητικών που απαιτούνταν για την υποβολή της αίτησης και μειώνονται δραστικά οι χρόνοι έκδοσης των επικουρικών συντάξεων. Επιπλέον, η υποβολή των αιτήσεων με αποκλειστικά ηλεκτρονικό τρόπο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της νέας fast track διαδικασίας έκδοσης επικουρικών συντάξεων που θα περιορίσει στο ελάχιστο τους χρόνους απονομής. Είναι χαρακτηριστικό πως τους τελευταίους 12 μήνες υποβλήθηκαν 94.000 αιτήσεις για ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συντάξεις: Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα από 1η Ιουνίου

Από την 1η Ιουνίου 2022, η υποβολή των νέων αιτήσεων απονομής και μεταβίβασης επικουρικών συντάξεων ιδιωτικού τομέα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ. Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «καταργείται η δυνατότητα προσκόμισης με φυσικό τρόπο των δικαιολογητικών που απαιτούνταν για την υποβολή της αίτησης και μειώνονται δραστικά […] Το άρθρο Συντάξεις: Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα από 1η Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

e-ΕΦΚΑ: Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα από 1η Ιουνίου

Από την 1η Ιουνίου 2022, η υποβολή των νέων αιτήσεων απονομής και μεταβίβασης επικουρικών συντάξεων ιδιωτικού τομέα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Από την 1η Ιουνίου, αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα

Από την 1η Ιουνίου 2022, η υποβολή των νέων αιτήσεων

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

e-ΕΦΚΑ: Από 1η Ιουνίου, αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποβολή αιτήσεων επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα

Από την 1η Ιουνίου 2022, η υποβολή των νέων αιτήσεων απονομής και μεταβίβασης επικουρικών συντάξεων ιδιωτικού τομέα θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ.

Διαβάστε το στο real.gr

ΕΦΚΑ: Από 1η Ιουνίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις επικουρικής ασφάλισης ιδιωτών

Από την 1η Ιουνίου 2022, η υποβολή των νέων αιτήσεων απονομής και μεταβίβασης επικουρικών συντάξεων ιδιωτικού τομέα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

e-ΕΦΚΑ: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα

e-ΕΦΚΑ: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέαvdounis Mon, 30/05/2022 - 16:12

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

e-ΕΦΚΑ: Από την 1η Ιουνίου, αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα

Από την 1η Ιουνίου 2022, η υποβολή των νέων αιτήσεων απονομής και μεταβίβασης επικουρικών συντάξεων ιδιωτικού τομέα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ. Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «καταργείται η δυνατότητα προσκόμισης με φυσικό τρόπο των δικαιολογητικών που απαιτούνταν για την υποβολή της αίτησης και μειώνονται δραστικά […] Το άρθρο e-ΕΦΚΑ: Από την 1η Ιουνίου, αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων επικουρικής ασφάλισης ιδιωτικού τομέα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Αγνοφαίνεται reunion στο GNTM!

Στο φως τα σκάνδαλα που στιγματίζουν τον σύζυγο της Χάρις!

Για 8η μέρα η Μαρινέλλα στη ΜΕΘ

Το τριπλό σχέδιο της Διαμαντοπούλου

Το Καλλιμάρμαρο έτοιμο να υποδεχτεί την συναυλία για τα Τέμπη

Στις 24 Οκτωβρίου κλείνουν οι θέσεις των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ