Πάνος Καλίδης: Χαμός στον αέρα της Καινούργιου – «Του έκανε κου κου» – «Μικραίνει;» – «Όχι, ήταν μεγάλο»

13:36 - 30/05/2022

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι, μέχρι και εφτά μήνες μετά είχα προβλήματα στη ζωή μου, είχα προβλήματα υγείας. Μη μπω […] The post Πάνος Καλίδης: Χαμός στον αέρα της Καινούργιου – «Του έκανε κου κου» – «Μικραίνει;» – «Όχι, ήταν μεγάλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Καλίδης: Απίθανες ατάκες στον αέρα της Καινούργιου - «Του έκανε κου κου» – «Μικραίνει;» – «Όχι, ήταν μεγάλο»

Η δήλωση που έκανε ο τραγουδιστής στην εκπομπή προκάλεσε πανικό.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Super Κατερίνα: Χαμός με τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για τη φύση του άντρα – «Του έκανε κου κου» – «Μικραίνει;»

Στην κάμερα της εκπομπής παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης και φυσικά αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο Survivor, τα προβλήματα υγείας που περνούν οι παίκτες λόγω των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουν αλλά και την απόφαση της Σοφίας Μαργαρίτη να κινηθεί νομικά κατά της Acun Medya. «Εγώ προσπαθούσα πάντα τις προστριβές που είχα με τους συμπαίκτες μου να τις λύνω πίσω από τις κάμερες περισσότερο. Είναι ένα reality το οποίο αν θες το δίνεις, αν δεν θες όχι. Όταν έρχονται οι κάμερες τις βλέπεις, αν θέλεις προχωράς σε κάτι που θέλεις να αναφέρεις, αλλιώς το σταματάς», δήλωσε αρχικά ο ίδιος. Σε ότι αφορά, το αν του έχει γίνει πρόταση για το Survivor All Star, ο Πάνος Καλίδης τόνισε π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χαμός με τον Πάνο Καλλίδη στην Καινούργιου: «Του έκανε κου κου» – «Μικραίνει;» – «Όχι, ήταν μεγάλο»

Άφωνους τους άφησε όλους στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Πάνος Καλλίδης με τις δηλώσεις του για τα... προβλήματα που απέκτησε στο Survivor.Άφωνους τους άφησε όλους στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Πάνος Καλλίδης με τις δηλώσεις του για τα... προβλήματα που απέκτησε στο Survivor.«Όταν βγήκα από το παιχνίδι, μέχρι και εφτά μήνες μετά είχα προβλήματα στη ζωή μου, είχα προβλήματα υγείας. Μη μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ακόμα και η φύση του άντρα παθαίνει… κοκομπλόκο», είπε ο Πάνος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Super Κατερίνα: Χαμός με τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για τη φύση του άντρα – «Του έκανε κου κου» – «Μικραίνει;»

Στην κάμερα της εκπομπής παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης και φυσικά αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο Survivor, τα προβλήματα υγείας που περνούν οι παίκτες λόγω των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουν αλλά και την απόφαση της Σοφίας Μαργαρίτη να κινηθεί νομικά κατά της Acun Medya. «Εγώ προσπαθούσα πάντα τις προστριβές που είχα με τους συμπαίκτες […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πάνος Καλίδης: Χαμός στον αέρα της Καινούργιου – «Του έκανε κου κου» (video)

«Μικραίνει;» – «Όχι, ήταν μεγάλο»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»