Δάκης – Συγκινεί η Λουκίλα Καρέρ: Ήταν η ψυχή μου – Του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ πολύ
09:52 - 30/05/2022
Συγκινεί η πολύ καλή φίλη του Δάκη, Λουκίλα Καρρέρ, μιλώντας για τον θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή. «Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας στο σχολείο. Όταν ξεκίνησα ραδιόφωνο το 1988, είχα την τύχη να τον γνωρίσω. Από τότε γίναμε κολλητοί. 34 χρόνια κάθε πρωί πίναμε τον καφέ μας μιλώντας στο τηλέφωνο 1-1,5 ώρα. Ήταν η ψυχή μου» είπε αρχικά η Λουκίλα Καρρέρ μιλώντας στο Mega. «Όταν αρρώστησε τον Μάρτιο του 2018 και είπαν οι γιατροί ότι του δίνουν τρεις μήνες ζωής, έγινα ο ψυχικός του γιατρός, του έδινα προοπτική με πράγματα που ήξερα ότι λαχταρά και αγαπάει. Εκτός από τους γιατρούς που έκαναν το θαύμα τους και τον ίδιο που ήθελε να ζήσει, εγώ του έβαζα σ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δάκης: Η Λουκίλα Πλέσσα – Καρρέρ περιγράφει τις τελευταίες του ώρες – «Του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ»
Ο τζέντλεμαν του ελληνικού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Διαβάστε το στο in.grΛουκίλα Πλέσσα – Καρρέρ για Δάκη: «Του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ»
Συντετριμμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος από τον θάνατο του Δάκη. Ο γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο και «έφυγε» σε ηλικία 79 ετών, σε μεγάλο θεραπευτήριο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν. Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε η καλή του φίλη και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Πλέσσα – Καρρέρ. Η ίδια το πρωί της […]
Διαβάστε το στο dete.grΛουκίλα Καρρέρ για τις τελευταίες ώρες του Δάκη: «Του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ»
Ο αγαπημένος καλλιτέχνις έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Ο Δάκης έδινε μάχη με τον καρκίνο και είχε νοσηλευτεί, ενώ το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σπίτι του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Λουκίλα Καρρέρ. Η Λουκίλα Καρρέρ ήταν στενή φίλη του Δάκη. Μιλώντας στο Open, αναφέρθηκε στη «μάχη» που έδωσε ο τραγουδιστής και στις […]
The post Λουκίλα Καρρέρ για τις τελευταίες ώρες του Δάκη: «Του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr