Δάκης: Η Πωλίνα τον αποχαιρετά με δάκρυα – «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου»
14:50 - 29/05/2022
Ιδιαίτερα συγκινημένη η Πωλίνα για τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου, Δάκη. Ο τραγουδιστής έφυγε από
To άρθρο Δάκης: Η Πωλίνα τον αποχαιρετά με δάκρυα – «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Πωλίνα αποχαιρετά με δάκρυα τον Δάκη: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί την απώλεια του αγαπητού τραγουδιστή - Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις τους
Διαβάστε το στο ProtoThema.gr«Κατέρρευσε» η Πωλίνα για την απώλεια του Δάκη: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου» - ΒΙΝΤΕΟ
Συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του Δάκη είναι όσοι τον γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί του.
Διαβάστε το στο real.grΔάκης: Η Πωλίνα τον αποχαιρετά με δάκρυα – «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου» (βίντεο)
Ιδιαίτερα συγκινημένη η Πωλίνα για τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου, Δάκη. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, σκορπώντας θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η Πωλίνα μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της για τον αγαπημένο της φίλο. «Ήμουν προετοιμασμένη. Διάβασα την ανάρτηση της Λουκίλας Καρρέρ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔάκης: “Λύγισε” η Πωλίνα για τον θάνατό του – “Δεν μπορώ να το διαχειριστώ”
Συγκλονισμένη από τον θάνατο του Δάκη είναι η Πωλίνα. Οι δυο τους υπήρξαν συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι. Έτσι όταν η τραγουδίστρια κλήθηκε να μιλήσει για την απώλεια του, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. “Ήμουν προετοιμασμένη πολλές μέρες. Μου έστειλε συνεργάτης μου την ανάρτηση της Λουκίλας Καρέρ. Όπως καταλαβαίνεις, δεν παλεύεται. Δεν μπορώ […]
The post Δάκης: “Λύγισε” η Πωλίνα για τον θάνατό του – “Δεν μπορώ να το διαχειριστώ” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr