Ξέσπασμα και «μπηχτές» από Κουρτουά μετά την κατάκτηση του Champions League

12:14 - 29/05/2022

Ξέσπασμα και «μπηχτές» από Κουρτουά μετά την κατάκτηση του Champions League 29/05/2022 Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 14η φορά στην ιστορία της, με τον Τιμπό Κουρτουά να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μερένχες». Ο Βέλγος τερματοφύλακας ήταν απλά ανίκητος και δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση στη Λίβερπουλ να παραβιάσει την εστία του, πραγματοποιώντας μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις. «Χρειαζόμουν να κερδίσω έναν τελικό για την καριέρα μου, να προσθέσω λίγο σεβασμό στο όνομά μου, γιατί δεν νομίζω ότι έχω τον σεβασμό που μου αξίζει. Ειδικά στην Αγγλία», ανέφερε μετά το ματς και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα εισπράξει 140 εκατ. ευρώ μετά την κατάκτηση του Champions Lague

Η ομάδα της Μαδρίτης με την κατάκτηση του 14ου Champions League θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 138.297.000 ευρώ - Η Λίβερπουλ θα κερδίζει 120.667.000 ευρώ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα εισπράξει 140.000.000 ευρώ μετά την κατάκτηση του Champions Lague

Τα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης ξεχειλίζουν μετά την κατάκτηση του 14ου τροπαίου στο Champions League, μιας και τα έσοδα φτάνουν τα 140.000.000 ευρώ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ρεάλ: Θα εισπράξει 140.000.000 ευρώ μετά την κατάκτηση του Champions Lague

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την 14η της κατάκτηση Champions League, χάρη στην επικράτηση της με 1-0 της Λίβερπουλ. Το βαρύτιμο τρόπαιο προσθέτει 8.000.000 ευρώ στα ταμεία των Μαδριλένων και με αυτόν τον τρόπο εκτοξεύει τα συνολικά έσοδα από την παρουσία τους στη διοργάνωση στα 138.297.000. Σαφέστατα πρόκειται για ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ ύστερα και από τις βελτιωμένες τηλεοπτικές συμφωνίες για τον κύκλο 2021-2022. The post Ρεάλ: Θα εισπράξει 140.000.000 ευρώ μετά την κατάκτηση του Champions Lague appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)