Στέλιος Ρόκκος: Απαντά για το φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου και τη μήνυση του ιερέα – «Με κάνει και ντρέπομαι»

11:40 - 29/05/2022

Λίγο πριν από το 2ο live του X-Factor, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα To άρθρο Στέλιος Ρόκκος: Απαντά για το φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου και τη μήνυση του ιερέα – «Με κάνει και ντρέπομαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Ρόκκος: Η απάντηση του για το φιλί με τον Αντρέα Γεωργίου στο X-Factor

«Υπάρχουν άνθρωποι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, πολλοί παρεξηγήθηκαν από αυτό, ένας παπάς μάλιστα μας έκαναν μήνυση», αποκάλυψε

Διαβάστε το στο in.gr

X Factor: Τι είπε ο Στέλιος Ρόκκος για το φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου και τη μήνυση του ιερέα

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος απάντησε για το πολυσυζητημένο φιλί που αντάλλαξε με τον Αντρέα Γεωργίου στο στόμα, στην πρεμιέρα του «Χ Factor». «Το πρόβλημα δεν είναι ό,τι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε […] Το άρθρο X Factor: Τι είπε ο Στέλιος Ρόκκος για το φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου και τη μήνυση του ιερέα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ξεσπά ο Ρόκκος για το φιλί στο στόμα με Γεωργίου και τη μήνυση ιερέα: «Με κάνει και ντρέπομαι»

Λίγο πριν από το 2ο live του X-Factor, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο και, μεταξύ άλλων, απάντησε για το πολυσυζητημένο φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου.Λίγο πριν από το 2ο live του X-Factor, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο και, μεταξύ άλλων, απάντησε για το πολυσυζητημένο φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου.«Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Στέλιος Ρόκκος για το φιλί στον Ανδρέα Γεωργίου και τη μήνυση από ιερέα

Ο Στέλιος Ρόκκος έδωσε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και μίλησε για το πολυσυζητημένο φιλί με […] The post Ο Στέλιος Ρόκκος για το φιλί στον Ανδρέα Γεωργίου και τη μήνυση από ιερέα appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τι είπε ο Στέλιος Ρόκκος για το φιλί στο στόμα με τον Ανδρέα Γεωργίου - ΒΙΝΤΕΟ

Για το φιλί που έδωσε στον Ανδρέα Γεωργίου κατά τη διάρκεια του live στο Χ Factor μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος.

Διαβάστε το στο real.gr

Στέλιος Ρόκκος: Τι απάντησε για το φιλί στο στόμα με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε για το φιλί στο στόμα με τον Ανδρέα Γεωργίου στο live show του «X-Factor».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Στέλιος Ρόκκος: Η απάντηση για το φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου

Το στιγμιότυπο όπου ο Στέλιος Ρόκκος έδωσε ένα φιλί στο στόμα στον Ανδρέα Γεωργίου στο πρώτο live του X Factor σχολιάστηκε έντονα. Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο και, μεταξύ άλλων, απάντησε για το περιστατικό που προκάλεσε την αντίδραση ενός ιερέα. «Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε […] The post Στέλιος Ρόκκος: Η απάντηση για το φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»