The Masked Singer: O Αμφορέας έκανε πρεμιέρα και προκάλεσε ερωτηματικά

21:44 - 28/05/2022

Στη σκηνή του The Masked Singer καλωσόρισε, το βράδυ της Σαββάτου, ο Σάκης Ρουβάς μια μάσκα προερχόμενη από τα… παλιά! Έναν ψηλό […] The post The Masked Singer: O Αμφορέας έκανε πρεμιέρα και προκάλεσε ερωτηματικά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Masked Singer: Η πρεμιέρα του «Αμφορέα» προκάλεσε ερωτηματικά

Στη σκηνή του The Masked Singer καλωσόρισε, το βράδυ της Σαββάτου, ο Σάκης Ρουβάς μια μάσκα προερχόμενη από τα… παλιά! Έναν ψηλό αμφορέα που κλήθηκε να ερμηνεύσει την γνωστή επιτυχία «Believer» των Imagine Dragon. «Ταξίδεψα πρώτη θέση στη χρονομηχανή μου για να έρθω να σας βρω! Πολλές αλλαγές βλέπω! Ψηλά κτίρια, δίκυκλα που τρέχουν στους δρόμους με κάτι είδους περικεφαλαίες χωρίς κόκκινα λοφία. Ένας άλλος κόσμος που εδώ τραγουδάνε οι γορίλες, οι μινώταυροι, τα παπάκια… Σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά μας;» πρόδωσε, χαρακτηριστικά, ο Αμφορέας στο εισαγωγικό του απόσπασμα. «Είμαι ένας αμφορέας που κουβαλάει αρχαιοελληνικές ρίζες και όχι μόνο. Η αλήθεια είναι πως έχω πολλά χαρίσματα και δεξι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»