Πέντε μετάλλια διεκδικεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε της Κροατίας

20:32 - 28/05/2022

Πέντε μετάλλια διεκδικεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε της Κροατίας Σε πέντε τελικούς θα συμμετάσχουν οι Έλληνες και Ελληνίδες καρατέκα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία. Το πρόγραμμα των ελληνικών τελικών του Σαββατοκύριακου: Μετά τις τέσσερις ατομικές προκρίσεις από τους Διονύση Ξένο, Στέφανο Ξένο, Βίκυ Πανετσίδου, Κέλλυ Κυδωνάκη, μετάλλιο στο Γκαζιαντέπ θα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καράτε: «4Χ4» μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Τέσσερα μετάλλια διεκδίκησε η Ελλάδα το Σάββατο, προτελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καράτε, και τέσσερα κέρδισε!

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Καράτε: Τέσσερα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκαζιάντεπ, στην Τουρκία!

Ένα ασημένιο (Διονύσης Ξένος) και 3 χάλκινα (Στέφανος Ξένος, Κέλλυ Κυδωνάκη, Βίκυ Πανετσίδου ) μετάλλια κατέκτησαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκαζιάντεπ της Τουρκίας οι Έλληνες καρατέκα!

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή