Θάνος Πλεύρης: «Φοβήθηκα τη διασωλήνωση – Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να χαιρετήσω τα παιδιά μου»
09:38 - 28/05/2022
Τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, φιλοξένησε το πρωί του Σαββάτου 28/5 ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή
To άρθρο Θάνος Πλεύρης: «Φοβήθηκα τη διασωλήνωση – Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να χαιρετήσω τα παιδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πλεύρης: Φοβήθηκα τη διασωλήνωση, δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να χαιρετήσω τα παιδιά μου
Συγκλονίζει ο υπουργός Υγείας μιλώντας για την ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που αντιμετώπισε το 2016, και λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠλεύρης: Φοβήθηκα ότι η διασωλήνωση μπορεί να μην έχει επιστροφή - Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να χαιρετήσω τα παιδιά μου
«Κατάλαβα ότι έφταιξε μια λοίμωξη που έπαθα μέσα στο νοσοκομείο, ένας σταφυλόκοκκος. Για κάποιους λόγους αυτό πέρασε στο αίμα μου, μέσα σε κάποιες ιατρικές πράξεις που έγιναν», πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠλεύρης: «Φοβήθηκα όταν με διασωλήνωσαν - Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς χαιρετήσω τα παιδιά μου»
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που είχε το 2016 στην εκπομπή του Mega, «Όλα για τη ζωή». Ο Θάνος Πλεύρης περιέγραψε πως κόντεψε να χάσει τη ζωή του μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. «Αν γυρίσουμε τον χρόνο στο 2016, τότε που συνέβη αυτό με τη νοσοκομειακή ... Περισσότερα
To άρθρο Πλεύρης: «Φοβήθηκα όταν με διασωλήνωσαν - Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς χαιρετήσω τα παιδιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΘάνος Πλεύρης: «Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να δω τα παιδιά μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, το πρωί του Σαββάτου 28/5, ο οποίος μίληεσε για την εμπερία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕξομολόγηση Πλεύρη για την διασωλήνωση: Ήθελα να χαιρετήσω τα παιδιά μου, να μην πεθάνω χωρίς να τα δω
Στην εκπομπή «όλα για την υγεία μου» μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.Στην εκπομπή «όλα για την υγεία μου» μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.Αναφερόμενος στην ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που αντιμετώπισε, ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε: «Αν γυρίσουμε στο 2016 που συνέβη αυτό, δεν γνώριζα ούτε την επικινδυνότητα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, δε γνώριζα την έκταση και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘάνος Πλεύρης: «Φοβήθηκα ότι η διασωλήνωση μπορεί να είναι ένα κεφάλαιο χωρίς επιστροφή»
Στην εκπομπή όλα για την υγεία μου μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που […]
The post Θάνος Πλεύρης: «Φοβήθηκα ότι η διασωλήνωση μπορεί να είναι ένα κεφάλαιο χωρίς επιστροφή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκινεί ο Θάνος Πλεύρης: Φοβήθηκα τη στιγμή της διασωλήνωσης - Ήθελα να χαιρετήσω τα παιδιά μου
Ο σταφυλόκοκκος που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον Θάνο Πλεύρη και η φοβία για τα νοσοκομεία.
Διαβάστε το στο thetoc.grΘάνος Πλεύρης: «Φοβήθηκα όταν με διασωλήνωσαν – Ήθελα μόνο να χαιρετήσω τα παιδιά μου»
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που είχε το 2016 στην εκπομπή του Mega, «Όλα για τη ζωή»....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Θάνος Πλεύρης: «Φοβήθηκα όταν με διασωλήνωσαν – Ήθελα μόνο να χαιρετήσω τα παιδιά μου»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΕξομολόγηση Θάνου Πλεύρη: «Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να χαιρετήσω τα παιδιά μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μας» ήταν ο Υπουργός Υγείας Θανός Πλεύρης και με αφορμή το θέμα για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, μίλησε για τη δική του ιστορία. Ο Θανός Πλεύρης περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και οδηγήθηκε στη διασωλήνωση ενώ δεν έκρυψε τον φόβο και το άγχος που ένιωσε για το αν θα μπορούσε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠλεύρης: Φοβήθηκα τη στιγμή της διασωλήνωσης – Αισθάνθηκα ότι ήθελα να χαιρετήσω τα παιδιά μου (VIDEO)
Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης αντιμετώπισε στο παρελθόν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο τον έκανε να αναθεωρήσει κάποια πράγματα για τη ζωή και για τις σχέσεις του. Ο κ. Πλεύρης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για εκείνη την περίοδο. Αφορμή της εξομολόγησης του υπουργού στάθηκε η ολοένα αυξανόμενη αντοχή που εμφανίζουν πολλά μικρόβια, με αποτέλεσμα πλέον να μην μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με αντιβιοτικά, αλλά και η αύξηση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.
Ο Θάνος Πλεύρης προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και κινδύνεψε η ζωή του.
«Αν γυρίσουμε στο 2016 που συνέβη αυτό, δεν γνώριζα ούτε την επικινδυνότητα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, δε γνώριζα την έκταση και ότ
Διαβάστε το στο grtimes.gr