Ηλίας Ψινάκης: Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωση ότι θα είναι παρών σε όλα τα live του X-Factor

23:26 - 27/05/2022

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου μέσα από ένα σκάφος στη Μύκονο To άρθρο Ηλίας Ψινάκης: Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωση ότι θα είναι παρών σε όλα τα live του X-Factor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Ψινάκης: Με τον μοναδικό του τρόπο επιβεβαίωσε την μόνιμη παρουσία του στα live του X Factor

Με summer look διάθεση και απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου μέσα από ένα σκάφος αραγμένο στο νησί των ανέμων ο Ηλίας Ψινάκης επιβεβαίωσε πως η παρουσία του στα live του X-Factor θα είναι μόνιμη. Στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε με το δικό του μοναδικό στυλ και το βιτριολικό του χιούμορ πως πλέον οι διακοπές του γίνονται μεσοβδόμαδα γιατί τα Σαββατοκύριακα έχει τα live του μουσικού show. «Τα weekend’s μου πλέον έχουν συρρικνωθεί λόγω X Factor γ… ώ την τύχη μου…» έγραψε με πολύ χιούμορ ως λεζάντα στην ανάρτησή του. Στο βιντεάκι δε, που ανέβασε του κάνουν ερωτήσεις και ομολογεί ότι πλέον κάνει αποδράσεις μέσα στην εβδομάδα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»