Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό

15:54 - 27/05/2022

Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Παύλος Ορκόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία […] The post Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η σκηνή που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό

«Οι τηλεθεατές θα δουν στις  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ αυτό το πλησίασμα και τη μέθοδο που έχει επιλέξει για να σώσει τον Μελέτη». Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Παύλος Ορκόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως σύντομα θα παρακολουθήσουμε μια σκηνή μεταξύ του Νέστορα και […] The post ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η σκηνή που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται τρομερό φινάλε – Η σκηνή που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό!

Πιο συναρπαστικό από ποτέ το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες - Η σκηνή που θα μας καθηλώσει. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αφροδίτη Γραμμέλη – Άρια Καλύβα: Μεγάλη ένταση στο πλατό του «Πρωινό» κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Αυτό το σίριαλ δεν το θυμάται ούτε το Mega, δεν το είδε άνθρωπος»

Δανάη Μπάρκα – Χαμός σε παραλία γυμνιστών: «Σηκώθηκαν έξι άνθρωποι ολόγυμνοι»

Ο Βασίλης Ζούλιας εξομολογείται: «Ανέβασα το πρωτοσέλιδο με την απόπειρα αυτοκτονίας μου και δεν με αναγνώρισα»

FokiaNou Art Space: Επετειακή έκθεση για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων λειτουργίας

Σπύρος Πούλης για Δημήτρη Φιλιππίδη: «Δεν τον ξέρω, έχω ακούσει ότι είναι καλός»