Κορακάκη για τον stalker: «Είχα χάσει τον ύπνο μου, προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου»

13:28 - 27/05/2022

Κορακάκη για τον stalker: «Είχα χάσει τον ύπνο μου, προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου» 27/05/2022 Τον εφιάλτη που έζησε λόγω του εμμονικού «θαυμαστή» (stalker) της περιέγραψε η Άννα Κορακάκη. Ένας 34χρονος ο οποίος παρακολουθούσε την Ολυμπιονίκη επί πέντε χρόνια, ενώ είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο συντρόφου της. Ο δράστης, τελικά καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης χωρίς ελαφρυντικά κι η Ολυμπιονίκης αναφέρεται στον εφιάλτη που έζησε. Η Άννα Κορακάκη, με πρόσφατο ποστάρισμά της... άνοιξε την ψυχή της για τα όσα έζησε και στη συνέχεια μέσω της ΕΡΤ ζητά να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο με τις ποινές για ανάλογες περιπτώσεις να μην... πέφτουν. Η Ολυ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Άννα Κορακάκη στην ΕΡΤ για τον stalker: “Είχα χάσει τον ύπνο μου, προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου”

Η Άννα Κορακάκη σε δήλωσή της αναφέρθηκε στα όσα βίωσε από τον άνθρωπο που είχε γίνει σκιά της τα τελευταία 4-5 χρόνια και τόνισε ότι ήταν μια πάρα πολύ τραυματική εμπειρία. Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/05) η Άννα Κορακάκη ανέβασε ένα σοκαριστικό μήνυμα σχετικά με τη δράση του stalker της, αποκαλύπτοντας ότι εμφάνισε ψυχοσωματικά προβλήματα εξαιτίας της δράσης […] The post H Άννα Κορακάκη στην ΕΡΤ για τον stalker: “Είχα χάσει τον ύπνο μου, προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Άννα Κορακάκη για τον stalker: "Είχα χάσει τον ύπνο μου»

Η Άννα Κορακάκη, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο με την αποκάλυψη της Πέμπτης (26/5), μίλησε στην ΕΡΤ για την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε με τον stalker.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)