Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η ψυχοθεραπεία και ο λόγος που δεν παντρεύτηκε – «Έβλεπα τον πατέρα μου να μαραζώνει»

07:56 - 27/05/2022

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η ψυχοθεραπεία και ο λόγος που δεν παντρεύτηκε – «Έβλεπα τον πατέρα μου να μαραζώνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Παπαδοπούλου: O λόγος που δεν παντρεύτηκε – «Kάθε φορά έβλεπα τον πατέρα μου να μαραζώνει»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, την πρώτη της μεγάλη επιτυχία στη σειρά, «Οι Απαράδεκτοι», ενώ ξεκαθάρισε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, την πρώτη της μεγάλη επιτυχία στη σειρά, «Οι Απαράδεκτοι», ενώ ξεκαθάρισε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε. «Πάντα πίστευα πως όταν μεγαλώσω θα παντρευτώ, περνούσε ο καιρός, μεγάλωνα εγώ κι έλεγα… “εντάξει, δεν μεγάλωσα ακόμα τόσο για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»